Tepić: “Građani su pobedili strah i ne žele da žive u zemlji u kojoj je vlast povezana sa kriminalom i korupcijom”

0
Printscreen/YouTube/N1

(Beta) –  Nosilac liste za parlamentarne izbore koalicije Ujedinjena Srbija, Marinika Tepić ocenila je danas da su građani Srbije “pobedili strah” i da “više ne žele da žive u zemlji u kojoj su najviši funkcioneri vlasti povezani sa kriminalom, korupcijom i mafijom”.

Ona je na predizbornom skupu te koalicije u Aleksincu ocenila da je Srbiji potrebna “promena iz korena” jer kako je rekla, jedan čovek i jedna partija već deceniju imaju neograničenu vlast. 

Ponovila je da su četiri stuba predizbornog programa koalicije “pravedna Srbija, ekonomski patriotizam, čovek na prvom mestu i život iznad profita”.

“Povećanje plata na realnim osnovama, pre svega u zdravstvu i posveti, gorivo bez akciza, vraćanje subvencija za poljoprivrednike na 12.000 dinara, lustracija za one koji su uzurpirali državu i proganjali ljude, reforma BIA. Odbranićemo i našu zemlju vodu i vazduh, jer su i to odličili da nam uzmu”, navela je Tepić a prenela koalicija Ujedinjena Srbija.

Dodala je da se ta koalicija zalaže i za uspostavljanje Alimentacionog fonda, uvođenje obaveznog srednjeg obrazovanja i socijalnih penzija za građane bez primanja kao i za jednaku zdravstvenu zaštitu za sve građane.