Televizori za prave navijače

  0

  Sa LG OLED televizorima imaćete utisak kao da ste na stadionu, ne samo na tribinama, nego i na terenu

  Nakon jednogodišnje pauze, konačno smo u mogućnosti da pratimo velike sportske manifestacije. U toku je završnica Evropskog prvenstva u fudbalu, uskoro počinju i Olimpijske igre, a i US OPEN će uskoro, tako da će svi ljubitelji sporta zaista uživati ovog leta. Većina će i dalje navijati ispred malih i velikih ekrana, ali to ne znači da će im ugođaj u praćenju utakmica biti manji u odnosu na gledaoce sa tribina, naprotiv. Jedini uslov da doživite pravu sportsku atmosferu, kao da ste u svečanoj loži je da posedujete jedan od novijih LG OLED televizora.   

  Sada već nesporni šampion u kvalitetu slike, OLED televizori su jedinstveni po tome što koriste tehnologiju samosvetlećih piksela (umesto pozadinskog osvetljenja kod LED i Mini LED modela) koji se uključuju i isključuju po potrebi kako bi se postigao savršeni kontrast i duboka crna boja bez probijanja svetla i efekta „oreola“, tako da uvek dobijete kristalno jasan prikaz. To se posebno odnosi na gledanje sportskih događaja, jer ćete uživati u raznolikosti i preciznosti prikaza boja, a zbog oštrine slike ćete prvi put zapaziti detalje koje ranije niste mogli da vidite, poput znoja na licima igrača, nabora na dresovima ili ekspresije na licu gubitnika i pobednika.

  Zahvaljujući samosvetlećim pikselima i tehnologiji OLED Motion Pro, svaki pokret će delovati potpuno prirodno, bez seckanja ili zamućenja slike prilikom brzih pokreta, pa ćete moći, tokom gledanja tenisa, da pratite lopticu i pri velikim brzinama servisa, dok ćete u fudbalu uočiti ofsajde čak i pre VAR-a.

  Pošto je vrhunska slika polovina ugođaja, kompanija LG se pobrinula da korisnicima omogući i autentičan zvuk, a za one koji žele u potpunosti da dožive atmosferu sa tribina, tu je i opcija za povezivanjem dva bluetooth zvučnika (Bluetooth Surround Ready) i tako potpuno rekreirate trodimenzionalni efekat.

  Za one koji žele da prate više utakmica u isto vreme, tu je i opcija Sports Alert koja omogućava da pratite vaše omiljene lige i timove, kao i da dobijate obaveštenja u realnom vremenu, najave utakmica, najbolje trenutke sa meča, istorijat i statistiku kluba. Sve je na jednom mestu, lako dostupno i pregledno za jednostavno praćenje rezultata i dešavanja u velikom broju sportskih liga širom sveta.     

  Jedinu stvar koju LG OLED televizori ne mogu da promene je konačan rezultat utakmice, ali kako tehnologija napreduje, ne bi nas začudilo da se i to uskoro pojavi kao opcija.