Brzo, tačno, provereno, istinito, i to tokom celog dana, samo na televiziji Tanjug

Pre dve nedelje pušten je TV signal, a danas u 11 časova iz najmodernijeg studija, sa najnovijim njuz sistemom, Tanjug je počeo sa emitovanjem programa.

Posle 78 godina, agencija, koja je emitovala i do 600 vesti dnevno, postaje još bliža i pristupačnija nudeći najbolji informativni TV sadržaj o čijoj proizvodnji vode računa najiskusniji agencijski novinari.

Ulazimo na televizijsko tržište u vremenu kada su mediji polarizovani sa željom da budemo prvi, tačni i objektivni. Cilj nam je da pokažemo da ako pružite dovoljno informacija gledaoci sami mogu da zaključe kakvo je vreme u kojem živimo – kaže Jovana Joksimović, glavna i odgovorna urednica Tanjuga.

Najbrže i najtačnije vesti tokom celog dana deliće sa gledaocima nova TV lica iza kojih stoje televizijski profesionalci okupljeni u Tanjug televiziji.

Neki od njih su iskusni novinari, urednici i TV prezenteri: Biljana Radeka, Aleksandra Stanišić, Marko Ivas, Mirko Mihajlović (na fotografiji).

Brzo, tačno, provereno, istinito, i to tokom celog dana, samo na televiziji Tanjug, na digitalnim televizijskim platformama Telekoma Srbija: mts Iris (pozicija 113 i HD pozicija 725), Supernova (pozicija 13) i m:SAT tv (Srbija sa KiM pozicija 13; za BiH pozicija 19; za Crnu Goru pozicija 20) i Orion (pozicija 12).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.