U Narodnom pozorištu u Beogradu sinoć je došlo do incidenta između glumca Tanasija Uzunovića (77) i balerine D. K. (31).

Kako su objavili mediji, glumac je navodno udario šamar balerini nakon burne svađe, međutim, on je to demantovao.

„Nikakav šamar nije bio. Bila je buka, užasna u bifeu, tolika da nisam mogao posle predstave da popijem piće. U pet sati sam došao da odigram predstavu „Put u Damask“, ali bilo je toliko bučno da nisam mogao da sedim, rekao sam im da smanje malo, ali nisu hteli. Otišao sam, odigrao predststavu i vratio se. Popio sam bezalkohlno pivo i zamolio ponovo tu istu radnicu koju sam zamolio kada sam dolazio pre predstave, da smanji buku. Oni su igrali po stolovima, bilo je pijano društvo. Pozvao sam vlasnicu koja je balerina u Narodnom pozorištu pa sam i nju zamolio da smanje muziku, na šta je ona rekla da ja u životu nisam zaradio te pare koje je ona dala Narodnom pozorištu. Rekla mi je da ona može da radi šta hoće, a ja njoj da imam ista prava kao oni“, rekao je Uzunović za Blic.

Kako tvrdi glumac, balerina je vikala na njega.

„Pijana mi se drala na uvo i pljuvala me, kada moram tako da kažem. Samo sam je rukom sklonio, da sam je udario nešto bi se videlo“, rekao je glumac.

Kako dodaje nakon toga je izašao iz bifea, a balerina mu je rekla da sačeka policiju.

„Ispričao sam policiji o čemu se radi, a oni su naravno sve shvatili, jer ovo nije prvi put“, ispričao je Tanasije Uzunović.

„Nikada u životu nisam doživeo ovako nešto što mi se dogodilo sada u 76. godini, a od 2001. godine sam član pozorišta. Obratiću se za sve ovo ministru kulture i ministru policije. Kada je tražila podršku da uzme taj klub, dao sam svoj potpis jer sam smatrao da će da održi sve to kao klub Narodnog pozorišta, a ne kao cirkus“, rekao je Uzunović.

Komentar(1)

  1. Dule "Grobar"
    22. maja 2019. 18:38

    Verujem da joj Tasa nije lupio samar!!! E, pa pogresio je, pa neka je zensko i stotinu puta. Mene je pokojna baba naucila jos kad sam bio mali - da u zivotu lose prolazi onaj "ko se Boga ne boji i starijeg ne stidi". Zvuci konzervativno i mnogima verovatno zastarelo i prevazidjeno, ali eto, nastavljam da zivim po tome pravilu. Mozda se Boga i ne bojim koliko bi trebalo jer se kaze - Bog ljubav i na kraju sve oprasta, ali uvek postujem starije, ko god bio u pitanju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.