Tamara feat. Struka Indigo (Mascom/Honey Money Gang)

0

Većina se seća Tamare Milanović po zapaženom učešću na regionalnim takmičenjima „Ja imam talenat”, „X Factor” i „Beovizija”. Etiketa Honey Money Gang predstavlja njen prvi značajniji pevački istup kroz debi singl „Indigo”.

Tamara je pronašla adekvatnu pesmu koja u potpunosti odgovara njenom umetničkom senzibilitetu. Singl „Indigo” je savremena R&B pesma koja je smeštena u aktuelne trep okvire, a govori o ljubavi i nedostajanju.

„Indigo” prati atraktivan i visoko stilizovan video u kom je Tamara pokazala i svoje glumačke kvalitete. Pesmu čini fuzija emocija sa kojima smo se svi susreli bar jednom u životu. Svojom rep deonicom i učešćem u video-spotu, snažnu podršku ovoj veoma talentovanoj umetnici pružio je čuveni srpski reper Struka.

„Pesma se dugo ’krčkala’. Zanimljiva je činjenica da je u samom startu to trebalo da bude moj solo projekat. Kako život ’piše romane’, Struka je jednog dana svratio u studio u kom je pesma snimana i čuo matricu koja mu se dopala. Brzo smo se razumeli i započeli zajedničku saradnju na ovom singlu”, kaže Tamara.

Od autora koji su uticali na njen izraz i koji su je svojim stvaralaštvom inspirisali, Tamara navodi sledeće izvođače: Coldplay, Twenty One Pilots, Florence And The Machine, Imagine Dragons, Billie Eilish, James Blake…

„Svoje emotivne padove i uspone prevazilazila sam uz pomoć muzike. Uvek sam imala neki bend ili nekog izvođača za čiju diskografiju se u datom trenutku vežem. Nakon takvog osveženja obično sledi period pun kreativnosti”, objašnjava Tamara. 

Dostupno na: smarturl.it/hmg.indigo