Tajne službe rade i kreću se tako da obični ljudi to i ne primete, ali šta ako bismo vam rekli da znamo gde je tajna služba ove jeseni? Iako im misije i zadaci ne ostavljaju mnogo slobodnog vremena, kada nisu na zadatku tajni agenti iz serije Državni službenik biraju da vreme provedu uz raznovrsnu ponudu Supernove sa više od 200 TV kanala vrhunskog zabavnog, edukativnog, informativnog, kao i kompletnog sportskog programa.

Državni službenik je serija koja je pomerila standarde na domaćoj sceni, a u najavi je i druga sezona koju će gledaoci moći premijerno da prate na Superstar TV-u. Ovaj kanal je ujedno i deo bogatog serijskog sadržaja Supernove, pored FOX, HBO, kao i novog kanala TDC sa popularnim turskim serijama.

Foto: Promo

Upravo u pauzama između opasnih i zahtevnih misija, mladi agent u usponu, Lazar Stanojević, sa svojim timom vreme provodi uz Supernova pakete kako bi imao uvid u sve važne informacije i aktuelnosti i to po promotivnoj ceni – 6 meseci po 1 dinar. A kada ih hitan zadatak spreči da isprate nešto od zanimljivog programa, na raspolaganju im je i usluga „Supernova TV po tvom“ koja omogućava gledanje televizije na mobilnim uređajima, vraćanje 72 sata unazad, kao i video klub.

Zato tajni agenti nastavljaju da se svakodnevno bore sa pretnjama po bezbednost naše zemlje, dok je tokom slobodnog vremena – i služba na Supernovi!

Pogledajte šta su Lazar i njegov tim radili tokom snimanja TV spota „Svi su na Supernovi“.

Komentar(1)

  1. voja
    6. октобар 2019. 11:20

    teška prevara i dno od usluge

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.