“Tajger Vuds se probudio posle operacije i oporavlja se od povrede nakon saobraćajne nesreće…”

0

Legenda golfa Tajger Vuds se probudio nakon operacije i uspešno se oporavlja od povreda koje je zadobio nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo juče u Los Anđelesu, prenosi CNN.

“Vuds se probudio, reaguje i oporavlja se od povreda u svojoj bolničkoj sobi”, navodi se u saopštenju na njegovom zvaničnom Tviter nalogu.

Podsetimo, Vuds je doživeo ozbiljne povrede nogu i bio je zarobljen u svom vozilu koje je pronađeno prevrnuto na jednoj padnini u Los Anđelesu.

Američki golfer je na putu koji je poznat po brzim vožnjama udario automobilom u ivičnjak, a zatim u drvo nakon čega je počelo prevrtanje.

Zamenik šerifa okruga Los Anđeles je prvi stigao na mesto nesreće i zatekao Vudsa na mestu vozača, vezanog pojasom, a rekao je da je golfer tada samo rekao da se zove Tajger.

“Bio je lucidan i smiren, nije bio zabrinut zbog svojih povreda”, rekao je zamenik šerifa Karlos Gonzales.

Vatrogasci su morali da otkinu vrata na automobilu specijalnim alatom, kako bi izvukli Vudsa.

Vudsov agent Mark Štajnberg rekao je da je “Tajger zadobio višestruke povrede nogu”.

“Trenutno je na operaciji i zahvaljujemo napodršci”, rekao je neposredno nakon nesreće Štajnberg.

Snimak lokalne TV iz helikoptera prikazao je automobil uz rub puta na padini brda, prevrnut na bok, s teško oštećenim prednjim delom.

Nesreća se dogodila u 7.15 ujutru po lokalnom vremenu, a Vuds je bio sam u vozilu, saopštilo je odeljenje mesnog šerifa.