Tadić: “Sve što je Vučić rekao o meni i prisluškivanju je notorna laž”

3
Foto: Nedeljnik

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je da će tužilaštvo pokazati da je pod apsolutnom kontrolom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ukoliko ne pokrene postupak kako bi se utvrdilo ko je nezakonito prisluškivan, preneo je N1.

“Sve što je Vučić rekao o meni i prisluškivanju je notorna laž”, rekao je Tadić na konferenciji za novinare i dodao da je Vučić njega prisluškivao, a da je javnost to saznala iz izjave šefa Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja. 

On je rekao da nikada nije skidao oznaku državne tajne sa dokumenata, kao i da je to Vlada činila isključivo kada su u pitanju suđenja u Hagu. 

Prema njegovim rečima, Vučić je slagao da je skinuo oznaku državne tajne pre nego je na televiziji pokazao dokumenta o prisluškivanju javnosti, jer se to čini posebnim aktom i objavljuje u Službenom glasniku a ne pred kamerama.

Tadić je pozvao Vučića da “ćuti ili će nastaviti svoju borbu”, podsetivši da već treći put izlazi pred novinare na temu prisluškivanja. 

“Osnovni učitelji Aleksandra Vučića su Gebels, Luj IX koji je govorio: ‘Država to sam ja’ i Vojislav Šešelj”, rekao je Tadić. 

3 KOMENTARA

  1. Rece prijatelj pok. Rakica, Djordjevica i drugih Aleksa Zunica ali nekoliko dana prekasno. Maneken, pa gde je kao sablja ostar demanti istog dana uz najavu kontramera? Ili tu ipak ima i rodjaka i dima i vatre?

Comments are closed.