Tadić o pregovorima vlasti i opozicije: Potreban je posrednik iz međunarodne zajednice

3
Foto: Igor Pavićević

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić smatra da je u razgovorima opozicije i vlasti u Srbiji potreban posrednik, ali on dodaje da za sada ne veruje da takva osoba postoji.

Tadić kaže je da međunarodnoj zajednici u ovom trenutku važnije da Vučić “isporuči” nezavisno Kosovo. Tadić kaže da ima rezervu prema razgovorima vlasti i opozicije.

“Iz vlasti mora da bude neko kredibilan, iole pristojan, ko nije etiketirao i vređao opoziciju.”

On dodaje da će Vučić privatiti zahtev za promenu izbornih uslova samo ako mu “priprete motkom” iz međunarodne zajednice.

“Potreban je posrednik iz međunarodne zajednice, ali nemam informaciju da neko takav dolazi.”

3 KOMENTARA

  1. gosn Tadiću molim vas, ovo oko posrednika iz međunarodne zajednice.
    jeste li sami smislili ili uz pomoć pajdaša SZS.
    Živo me zanima, Hvala.

  2. Nasi “politicari” ce se pre odreci svog zemaljskog porekla nego zelje za vlascu. U tome B. Tadic, na zalost, nije nikakav izuzetak. Ni reci izvinjenja i kajanja zbog neuspeha na najvisoj drzavnoj funkciji, za “doprinos” propadanju ove zemlje i njenih gradjana. Vec se, a sve radi nase “srecne buducnosti” lansiraju ideje o medjunarodnom posredovanju izmedju neuspesnih na vlasti, proslih i sadasnjih.

  3. Посредник?! Овај и њего пајташ вук манити су одавно пролупали. Добро није затражио да дође Кфор или НАТО и посматрачи. Јадно!

Comments are closed.