Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić smatra da je u razgovorima opozicije i vlasti u Srbiji potreban posrednik, ali on dodaje da za sada ne veruje da takva osoba postoji.

Tadić kaže je da međunarodnoj zajednici u ovom trenutku važnije da Vučić „isporuči“ nezavisno Kosovo. Tadić kaže da ima rezervu prema razgovorima vlasti i opozicije.

„Iz vlasti mora da bude neko kredibilan, iole pristojan, ko nije etiketirao i vređao opoziciju.“

On dodaje da će Vučić privatiti zahtev za promenu izbornih uslova samo ako mu „priprete motkom“ iz međunarodne zajednice.

„Potreban je posrednik iz međunarodne zajednice, ali nemam informaciju da neko takav dolazi.“

Komentara

 1. Изгубљени или
  31. jula 2019. 14:41

  Посредник?! Овај и њего пајташ вук манити су одавно пролупали. Добро није затражио да дође Кфор или НАТО и посматрачи. Јадно!

 2. Aleksandar Popovic
  31. jula 2019. 16:44

  Nasi “politicari” ce se pre odreci svog zemaljskog porekla nego zelje za vlascu. U tome B. Tadic, na zalost, nije nikakav izuzetak. Ni reci izvinjenja i kajanja zbog neuspeha na najvisoj drzavnoj funkciji, za “doprinos” propadanju ove zemlje i njenih gradjana. Vec se, a sve radi nase “srecne buducnosti” lansiraju ideje o medjunarodnom posredovanju izmedju neuspesnih na vlasti, proslih i sadasnjih.

 3. Bogica
  31. jula 2019. 17:42

  gosn Tadiću molim vas, ovo oko posrednika iz međunarodne zajednice. jeste li sami smislili ili uz pomoć pajdaša SZS. Živo me zanima, Hvala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.