(Beta) – „Deda mraz je dobio vakcinu protiv koronavirusa i biće u mogućnosti da deci deli poklone“, saopštila je danas zvaničnica Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u pokušaju da umiri dečije strepnje.

„Razumem zabrinutost zbog Deda mraza jer je star“ i potencijalno u grupi koja je posebno izložena opasnosti od koronavirusa, rekla je zvaničnica Marija van Kerhove (Maria van Kerkhove). 

„Mogu da vam kažen da je Deda mraz primio vakcinu protiv virusa. On je odlično, kao i njegova gospođa, i trenutno su veoma zauzeti“, dodala je ona. 

Zvaničnica je još rekla da decu ne treba da plaše epidemiološke mere i ograničeno kretanje.

„Deda mraz će moći da ulazi i izlazi iz vadušnog prostora kad to želi i tako će moći da deli poklone“, rekla je ona ali je dodala da deca iz celog sveta treba da shvate da će Deda mraz strogo poštovati mere držanja fizičkog odstojanja. 

Prema njenim rečima, deca na Badnje veče treba rano da idu na spavanje, a Deda mraz će putovati širom sveta da bi delio poklone.

PRETPLATI SE NA NEDELJNIK

AKCIJA: Dvogodišnja pretplata na štampano izdanje.

din.26.000 11.999

Šestomesečna pretplata na digitalno izdanje Nedeljnika.

din. 6.058 3.999

Jednogodišnja pretplata na digitalno izdanje Nedeljnika.

din. 12.116 7.500

Komentar(1)

  1. SuzanaBgd
    14. децембар 2020. 20:48

    Mislim da je ovo nepotrebna reklama za vakcine.Ne treba u to uplitati Deda Mraza, ipak su deca u pitanju,a ona nisu ta koja uopste znaju sta je vakcina i cemu sluzi. Da, isti taj Deda Mraz moze slobodno da dodje u nasu kucu jer imamo fotokataliticki preciscivac vazduha koji ne gasimo,pa je Deda Mraz siguran od korone.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.