“Svi znaju na šta se misli kad se kaže ‘cev u glavu’…”: Nebojša Stefanović o tvitu Vesne Pešić

2
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kometarisao je danas tvit zbog kojeg je saslušana sociološkinja Vesna Pešić i rekao da “svi znaju na šta se misli” kada se kaže “cev u glavu”, preneo je N1.

“Oni našoj deci šalju poruku da je to sve normalno. Jedni bi da prave logore, drugi cev u glavu, treći uperuju snajper u predsednika, četvrti bi da mu pobiju porodicu”, rekao je Stefanović u jutarnjem programu TV Pink.

Ministar policije ocenio je to “klasičnom pretnjom”, tvrdeći kako u Srbiji “svako može da piše šta hoće” i naveo da će u takvim slučajevima tužilaštvo pozvati aktere da daju izjavu.

Stefanović je rekao da je Vesna Pešić na razgovoru bila 13 minuta, a da su od toga “oni pravili feštu”. On je rekao da se ne sme praviti društvo u kojem će se promovisati kampanja laži, tvrdeći da opozicija fabrikuje vesti i da je u Srbiji redefinisan termin “fejk njuz”.

2 KOMENTARA

  1. Pošto se sve podrazumeva. Ministar neka iznese podatke,koliko je stanovnika Srbije prošle godine izvršilo samoubistvo(na bilo koji način,nemaju svi oružje),a koliko je stanovnika srbije ubijeno(ne mora vatreno oružje). Pa iz toga da zaključimo,šta se podrazumevs?

Comments are closed.