“Svi smo bez novca, leopardi vrebaju oko naših kuća, nemamo struje…” Građani Srbije u Indiji od izbijanja pandemije traže pomoć od Vlade i Vučića

4
Foto: Profimedia

Desetine gradjana Srbije, koji su zatočeni u Indiji od početka pandemije, uputili su danas otvoreno pismo premijerki Srbije Ani Brnabić i predsedniku Aleksandru Vučiću tražeći od njih da nađu način da ih vrate kući. 

U pismu koje je stiglo na mejl agencije Beta se navodi da je sve manje mogućnosti da se zatočeni gradjani vrate jer se mere u Indiji “sve više pooštravaju a situcija sve više zaoštrava do nemogućnosti opstanka”. 

“Ne zbog monsuna koji počinju, ne zbog nesnošljivih vrućina i opasnosti od zaraznih bolesti, ne zbog toga što smo svi ostali bez novca, ne zbog leoparda koji sve češće vrebaju oko naših kuća, ne zbog toga što je većina nas blokirana i ne sme van prostora u kojem spava, ne zato što sve češće nemamo struje a tako ni mogućnosti da imamo kontakt sa porodicama i svetom, već pre svega zbog toga što kao građani Srbije imamo pravo da se vratimo u svoju zemlju, molimo vas da pomognete da glas o nama stigne do svih u Srbiji, da se najzad vratimo kući pre nego što bude kasno”, navedeno je u pismu koje je u ime zatočenih gradjana potpisala Kristina Al-Droubi. 

(Beta)

4 KOMENTARA

  1. kako su i kad su tamo zavrsili s obzirom da je poznato da epidemija virusa traje mjesecima a srbija (i ostale drzave) su u par navrata vec slale avione da vrate svoje gradjane.. ako ces na godisnji u ovo vrijeme, pa al moras na kraj svijeta- nema mjesta blize kuce?! moraju slat slike u novine sa godisnjeg da se vidi da su privi stigli u (…) – drugog motiva nema pa nema potrebe da im iko pomogne da se vrate

  2. Једино ово са леопардима ако не потакне на акцију. Што се свега осталог набројаног тиче, боље учите Хинду (Хинди).

Comments are closed.