Svi odbori SNS sa Kosova za smenu Stefanovića sa stranačkih i državnih funkcija

1
(BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE/JOVO MAMULA/EV)

Svi opštinski odbori Srpske napredne stranke Кosova i Metohije u nedelju su održali sastanke na kojima je doneta jednoglasna odluka da se od rukovodećih organa stranke zahteva hitna smena Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih i državnih funkcija, saopštila je Srpska lista.

Odbori sa Kosova i Metohije smatraju da time treba da se pošalje jasna poruka da je svaki član SNS odgovoran za svoj rad i da niko nema prava da svojim nepočinstvima ugrožava ugled koji SNS ima zahvaljujući marljivom, odgovornom i posvećenom radu predsednika Aleksandra Vučića.

Ocenjuju i da snaga SNS leži u snazi predsednika Aleksandra Vučića, a ugrožavanje njegove bezbednosti i članova njegove porodice mora da bude prioritet u radu svih bezbednosnih instutucija u skladu sa zakonima naše zemlje.

„Nespremnost pojedinaca iz naših redova da stanu u odbranu pravde, istine ali i učine sve da zaštite predsednika naše zemlje govore u prilog činjenici da ti ljudi ne zaslužuju poverenje članova Srpske napredne stranke“, poručili su odbori SNS sa Kosova i Metohije.

1 KOMENTAR

  1. Нисам приметио да му је један једини “одбор” замерио то што је фалсификовао диплому, ал’ прислушкивање председника, сви одреда.

Comments are closed.