Za prva tri dana zabeležen je neverovatan rezultat i čak 10.000 domaćinstava aktiviralo je uslugu gledanja svih epizoda nove sezone „Senki nad Balkanom“ tzv „binge watching“ dok su već desetine hiljada korisnika EON-a iskoristile mogućnost pretpremijernog gledanja prve epizode na VOD servisu.

Interesovanje za Senke, kako u Srbiji tako i u zemljama regiona i inostranstvu prevazilazi sva moguća očekivanja što nam još jednom potvrđuje da je „pionirska“ odluka kompanija United Media i SBB da se gledanje cele sezone jedne domaće serije omogući svima, bila ispravna te već sada možemo reći da je ovaj prvi srpski „bindž“ više nego uspeo.  

„Smatrali smo da je ovakav iskorak u gledanju domaćih serija moguć upravo sa Senkama jer je ta serija već pomerila granice i podigla lestvicu kada je reč o produkciji zbog čega još jednom čestitamo kreatoru Draganu Bjelogrliću na fantastičnoj seriji“, poručuju iz kompanije United Media.

O tome koliko se gledaocima sviđaju Senke 2 svedoče i brojni postovi na društvenim mrežama u kojima oni iskazuju kako oduševljenje novim epizodama – radnjom, produkcijom, zapletom ali i estetikom druge sezone tako i mogućnošću da je odjednom pogledaju. 

Upravo zbog velike zainteresovanosti i ogromnog broja korisnika koji su gledali seriju u jednom trenutku je došlo do preopterećenja sistema na platformi EON, zbog čega je kompanija SBB uputila izvinjenje javnosti.

U međuvremenu su kapaciteti prošireni tako da svi zainteresovani, koji su već kupili sezonu ali i oni koji to tek planiraju da urade, mogu nesmetano da uživaju u nastavku najgledanije domaće serije. 

Inače, kupovina cele sezone za 990 dinara nikad nije bila jednostavnija: svi korisnici SBB-a mogu aktivirati dodatni paket odlaskom na mojsbb.rs portal ili pozivom kontakt centru na 19900. Oni koji nisu u SBB mreži, Senke mogu kupiti preko portala eon.tv gde popune podatke i izaberu način plaćanja – karticom ili slanjem SMS-a SENKE na 3355. Dijaspora iz celog sveta takođe ima mogućnost da kupi novu sezonu i to preko  platforme NettvPlus.

Za sve koji više vole da iz nedelje u nedelju iščekuju nove detalje, druga sezona počinje da se prikazuje večeras u 20 časova na televiziji Nova S. 

Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, u nastavku gledamo glavne junake Taneta (Dragan Bjelogrlić) i Stanka (Andrija Kuzmanović), koji će sledeći krvavi trag poremećenog ubice, otkriti užasnu zaveru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos.

Još ambicioznija u prikazu skrivene istorije Balkana, ova sezona će dati spektakularnu mešavinu akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnih ulica Jatagan male pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.