Svetska premijera filma “Liga pravde Zeka Snajdera” 18. marta na HBO Go

0
Foto: Promo/HBO

Svetska premijera filma „Liga pravde Zeka Snajdera“ (Zack Snyder’s Justice League) biće 18. marta, kada film ekskluzivno dolazi u HBO GO ponudu, istovremeno sa premijerom u SAD-u.

U „Ligi pravde Zeka Snajdera“, Brus Vejn (Ben Aflek) se udružuje sa Dajanom Prins (Gal Gadot), rešen da osigura da žrtva koju je Supermen (Henri Kavil) podneo ne bude uzaludna. Njihov plan je da okupe  tim metaljudi kako bi zaštitili planetu od napada katastrofalnih razmera. Ispostavlja se da je to teže nego što je Brus pretpostavljao, jer svaki član tima mora da se suoči sa demonima iz svoje prošlosti kako bi prevazišao ono što ga koči, da bi se najzad svi ujedinili u neprevaziđenu ligu heroja. Konačno ujedinjeni, Betmen (Ben Aflek), Čudesna žena (Gal Gadot), Akvamen (Džejson Momoa), Kiborg (Rej Fišer) i Fleš (Ezra Miler) možda neće imati dovoljno vremena da spasu planetu od Stepenvulfa, DeSada i Darksajda i njihovih zlih namera.

Scenario za „Ligu pravde Zeka Snajdera“ napisao je Kris Terio, koji sa rediteljem Zekom Snajderom i Vilom Bilom potpisuje priču zasnovanu na DC likovima i Supermenu, kojeg su kreirali Džeri Sigel i Džo Šuster. Producenti filma su Čarls Roven i Debora Snajder, a izvršni producenti su Kristofer Nolan, Ema Tomas, Vesli Koler, Džim Rou, Kertis Kanemoto, Kris Terio i Ben Aflek.