Svetska premijera druge polovine šeste sezone serije Fear the Walking Dead

1

Šesta sezona serije Fear the Walking Dead prikazuje šta se dogodilo sa neobičnom porodicom ujedinjenom oko misije da pomogne onima kojima je pomoć potrebna. Nakon što su je Vidržinija (Kolbi Minifi) i njeni Pioniri rasturili, grupa se raštrkala po njenim dalekosežnim naseljima. Poslednje što je Morgan (Leni Džejms) poručio grupi na kraju pete sezone jeste da „samo žive“, a u ovoj sezoni ćemo videti šta to tačno znači za svakog od njih.

Neki će smatrati da su stabilnost i mogućnosti koje se pružaju u Virdžinijinim zajednicama intrigantni, neki će potonuti u mrak, dok će se drugi boriti protiv onoga što im je nametnuto. Život iza Virdžinijinih zidina dovešće u iskušenje svakog od njih na različite načine, što će ih prinuditi da pronađu svoje mesto u ovom novom svetu.

U prvoj epizodi pod nazivom Vrata, kojom i počinje svetska premijera, videćemo kako ponovno povezivanje sa starim prijateljem pomaže Džonu Doriji da se izvuče iz njegovog najmračnije stanja.

zvuče iz njegovog najmračnijeg stanja. Po povratku u Lavton, Virdžinija zahteva odgovore.

Serija Fear The Walking Dead je bila premijerno prikazana pre tačno šest godina kao preteča serije Walking Dead. Nastavak apokaliptične zombi drame duboko zaranja u nešto novo od onoga što smo navikli kada je ova tematika u pitanju. Od samog početka je stekla milionski broj fanova širom sveta zbog svoje neuobičajne tematike i savršene produkcije.

Izvršni producenti serije Fear The Walking Dead su Gimpl, Endru Čemblis, Ian Goldberg, Kirkman, Hurd, Nikotero i Alpert, u produkciji kuće AMC Studios.

Glavne uloge: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson and Austin Amelio.

Trejler: Promo

Opisi karaktera

Morgan Jones

(Lennie James)

Tokom četvrte i pete sezone Morgan je stvorio novu porodicu oko sebe, živeći filozofijom nenasilja i gradeći budućnost ukorenjenu u nadi i dobročinstvu. Sve to došlo je do poražavajućeg kraja kada se dogovorio sa Ginni da spasi grupu, iako je to značilo da ih rastrgne i ostavi mrtvog. Morgan Jones je deo šeste sezone. Videćemo njegovu priču, ali kako će biti ispričana, biće otkriveno kasnije.

Al

(Maggie Grace)

Slučajni susret Al sa misterioznim vojnikom imao je dubok uticaj na nju, omogućavajući joj da se otvori na načine koje nikada ranije. Nakon naglog odlaska Isabelle i neuspeha grupe da samostalno napreduju, Al se bori sa neprestanim okruženjem krajem stvari. Ne pomaže joj to što njen novi posao dokumentuje neuspele nagodbe za Ginni da ih franšizira. Niz slučajnih susreta daje Al novu svrhu i pravac.

Victor Strand

(Colman Domingo) 

Viktor se dogovorio sa Ginni da Alicia bude sigurna. Ali stvari nisu završile onako kako je Strand očekivao. Iz prve ruke vidi šta služenje Ginni nudi: luksuz i privilegija – dve stvari koje već dugo nije iskusio. Strand će biti primoran da odluči da izvrši svoj obećani plan da napravi „štetu iznutra“ ili da popusti iskušenjima da igra Ginni-inu igru.

Luciana Galvez

(Danay Garcia)

Prošle sezone, Luciana je pronašla novi osećaj svrhe i nade u rafineriji nafte, da bi je izgubila od Ginni-inog carstva. Njena stručnost nije prošla nezapaženo od strane Ginni i postavila je Lucianu na mesto rukovodioca Tank Town-a.

John Dorie

(Garret Dillahunt)

Dorie je uvek bio čovek integriteta i uverenja sa snažnim moralnim kompasom. Odvajanje od Juna i premeštanje na položaj u Ginny-noj organizaciji vodi ga u besciljnost. Dorie se aktivira kada se u njegovom naselju počini ubistvo.

Dwight

(Austin Amelio)

Putovanje koje je Dwighta dovelo u Teksas je nešto je što ga je definisalo: potraga za Sherry, njegovom davno izgubljenom ženom. Kada su ga Dorie i June pronašle, Dwight je bio očajan, misleći da nikada neće pronaći Sherry i da to nije zaslužio. Na kraju pete sezone, on je nije pronašao, ali je uradio drugu stvar koju je obećao Darilu kada je odlazio. Sada je Ginni Dwightu i Al dodelila depresivan zadatak da dokumentuju neuspela poravnanja. Tokom jedne od ovih misija, sudariće se njegova prošlost i sadašnjost. Dugo očekivani ponovni susret sa Sherry razlikovaće se od željenog i imaće nepredviđene posledice.

Sarah Rabinowitz

(Mo Collins)

Sarah je pronašla iskupljenje za svoje prošle akcije bacivši se u misiju grupe da pomogne drugima. Ove sezone videćemo drugu njenu stranu.

Charlie

(Alexa Nisenson) 

Odvojena od ljudi koje smatra porodicom, Charlie je poslana u jedan od Ginni-nih radnih kampova kako bi očistila šetače. Ove sezone kopaće po sestrinskom odnosu koji ima sa Alicijom i potruditi da sačuva njihovu vezu kada joj budu pretili oni kojima je verovala.

Grace

(Karen David)

Kada je grupa upoznala Grace, vodila ju je samo krivica zbog njene uloge u otapanju nuklearke brinući se o njenim posledicama pre nego što umre. Pridruživanje grupi joj je dalo novu svrhu. U poslednjih nekoliko trenutaka pete sezone, Grace i Morgan su prepoznali svoja komplikovana osećanja jedno prema drugom i saznali da je trudna. Simptomi koje je Grace iskusila bili su zbog trudnoće, ali to ne znači da je van šume u pogledu izloženosti zračenju. Živeći iza Ginninih zidova, ona će takođe morati da se uhvati u koštac sa sopstvenom budućnošću i komplikacijama koje ona može da zadrži.

Wes

(Colby Hollman)

Kada se grupa prvi put susrela sa Wesom prošle sezone, bio je razočaran i ciničan u vezi sa njihovom misijom. Suočavajući se sa smrću svog brata, njegovo tajno rešenje bilo je stvaranje umetnosti. Ova sezona će otkriti više o Wesu i njegovoj prošlosti.

Dakota

(Zoe Colletti)

Ova sezona predstaviće Dakotu, mlađu sestru Virdžinije. Živi u Lavtonu, Ginni-inom rodnom mestu, pod budnim i kontrolnim okom svoje sestre.

Sherry

(Christine Evangelista).

Sherry je poslednji put viđena u sedmoj sezoni The Walking Dead. Pomogla je Daril-u da pobegne iz Svetišta i Negan-ovih spasitelja pre nego što je sama pobegla, otežana krivicom koju je osećala zbog onoga što su ona i Dwight učinili pod Neganovom “šapom”. Sherry je za Dwightom ostavila poruku koja ga je navela u potrazi za njom. Dugo očekivano ponovno okupljanje sa Dwightom imaće nepredviđene posledice i biće drugačije nego što su oboje zamislili.

June

(Jenna Elfman) 

U petoj sezoni, June se borila da pronađe trajni dom. Nikada nije očekivala da će dom biti “pod palcem” Virginije, osim njenog supruga John Dorie-a. Džunine veštine kao medicinske sestre donose joj novi osećaj svrhe i u Ginni-inom svetu čine je vrednom.

Daniel Salazar

(Rubén Blades)

Prošle sezone, Daniel se suočio sa nasilnom prošlošću i dozvolio sebi da ponovo postane deo porodice, samo da bi to poništio. Sada je Ginni pronašla način da svoj specifični skup veština upotrebi u svojim naseljima.

Wendell

(Daryl Chill Mitchell)

Odvojen od svoje sestre na kraju pete sezone, Wendell će se boriti da se ponovo ujedini sa Sarom dok se kreće kroz sopstveni opstanak pod vlašću Virginije.

Virginia

(Colby Minifie)

Prošle sezone naša grupa je upoznala Virginiu, bivšeg stručnjaka za efikasnost, čija je filozofija prema izgradnji nove budućnosti njihova antiteza. Ginni vodi svoja hijerarhijska naselja sa nemilosrdnom efikasnošću, ne dopuštajući mesta greškama ili rasipanju i uklanjajući ljude za koje ne oseća da im je svrha. Ove sezone će biti otkriveni motivi koji stoje iza Ginnine filozofije i načina života.

Alicia Clark

(Alycia Debnam-Carey)

Alicia se udaljila od upotrebe nasilja kako bi zaštitila svoje najbliže i započela dublje veze sa njima. Nije je pokolebalo ništa što joj Ginni može ponuditi. Alicia se neće zaustaviti ni pred čim kako bi pronašla i zaštitila grupu. Njene veze sa onima kojima najviše veruje biće testirane na načine koje ona nikada nije zamišljala.

1 KOMENTAR

Comments are closed.