Ukoliko planirate kupovinu nekretnine, u potrazi ste ne samo za odgovarajućom kvadraturom, rasporedom prostorija i najoptimalnijom lokacijom, već pre svega za mestom koje ćete moći da nazovete domom. Stambeni kompleks Voždove kapije nudi savršen spoj faktora koji se uzimaju u obzir prilikom kupovine stana, ali i više od toga –koncept života koji pruža mir, bezbednost i ušuškanost za celu porodicu, uz brojne prateće sadržaje i na lokaciji koja obezbeđuje sve što je potrebno za ispunjen i aktivan život.

U Voždovim kapijama dom je do sada pronašlo 250 porodica, pa je ovaj mali grad postao mesto gde se čuju topli komšijski pozdravi i vesela graja dece u privatnom parku kompleksa, a stanari uživaju u prvoj jutarnjoj kafi na svojim terasama ili se osvežavaju i druže u nekom od novootvorenih kafića. Završetkom treće faze koja je u toku, biće izgrađeno više od polovine projekta i kompletno završen najveći privatni park na Voždovcu, sa sadržajima prilagođenim za sve starosne grupe, uključujući bezbedno igralište za najmlađe, teretanu na otvorenom, prostor za kućne ljubimce i sportski teren. Velika zainteresovanost za Voždove kapije nimalo ne iznenađuje, imajući u vidu da je u pitanju prvi i, za sada, jedini kondominijum na Voždovcu, kao i sve prednosti koje omogućava ovaj koncept stanovanja.   

Foto: Beobild

Dodatnu sigurnost za kupce predstavljaju reputacija i kredibilitet izraelskog investitora Shikun & Binui Group koji je već dugo prisutan na domaćem tržištu sa nizom uspešno realizovanih projekata, poput prvog kondominijum u centru grada Central Garden.

Svega nekoliko stanova ostalo je u ponudi treće faze kompleksa, pa ukoliko želite da na vreme obezbedite siguran dom, obratite se CBS International, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.