Sve što žene žele: Vichy ponuda kojoj nećete moći da odolite

  0

  Svakom izboru, žena pristupa pasionirano i sa jasnim očekivanjima. Bilo da se radi o muškarcima ili proizvodima za ulepšavanje, traži se onaj koji ume da joj zadrži osmeh na licu u svakoj prilici, s kojim će se osećati lagodno, podmlađeno i samouvereno. Čini se da je potraga za idealnim tečnim puderom neretko delikatnija nego za „gospodinom savršenim“.

  Izbor pudera nije slučajno jedan od presudnih za žensko samopouzdanje, jer kako vidimo sebe, tako i zračimo. Otuda je i njegov odabir važan, ne samo iz ugla lepote i nege, već i unutrašnjeg stanja duha. Profesionalni šminkeri će potvrditi da je više od pola posla dobro odrađeno, ako kupite kvalitetan i odgovarajući tečni puder. Međutim, pronaći jedan proizvod čija će formulacija, pokrivna moć i druga svojstva u potpunosti odgovarati nečijem tipu, stanju i podtonu kože lica – nije sasvim lak posao i zahteva određeno predznanje.

  Ukoliko imate normalnu ili mešovitu kožu, stvar je nešto jednostavnija, nego u slučaju borbe sa masnim regijama, aknama ili proširenim porama. Prijatelji masne kože su matirajući, kameni i praškasti puderi. Da biste bili sigurni da ste se latili pravog potražite „oil-free“ oznaku na pakovanju, te potvrdu mineralnog sastava pudera. Onaj sa kojim nećete pogrešiti je Dermablend 3D Correction, brenda Vichy. Matirajuća tekstura i aktivni sastojci ovog pudera, poput salicilne kiseline i eperulina, pokazali su se odličnim u pokrivanju akni i ožiljaka sa postojanošću i do 16 sati.  Ako je, pak, vaša koža suva, trebalo bi da se odlučite za neki od pudera na uljanoj bazi, kremastih tekstura i sa visokim sadržajem hidrirajućih sastojaka. Ovom tipu kože prijaće Vichy Minéralblend puderi, koji su veoma lagani i hidrantni, zahvaljujući prirodnoj hijaluronskoj kiselini i mineralnim pigmentima koji dehidriranoj koži vraćaju jedrinu, vlažnost i blistavost.

  Konačan izbor tečnog pudera zavisi i od pitanja kolika je pokrivna moć neophodna da biste postigli željeni i ujednačen ten, kao i nijanse, koju je najbolje birati prema dekolteu i ramenima. Ukoliko imate problematičnu, posebno osetljivu kožu ili izraženu pigmentaciju, morate biti dodatno oprezni. Preporuka profesionalaca, jeste Dermablend Fluid puder koji ima i negujuća svojstva i sastojke prilagođene osetljivoj koži, ali i savršeno prekriva crvenilo, fleke i odlično ujednačava ten.

  Osim karakteristika samog pudera, jednako je bitan način na koji ga nanosite. Dobra četka za aplikovanje omogućava dobru kontrolu nad proizvodom – količinom i tehnikom razmazivanja u što tanjem i prirodnijem sloju na licu. Svoju ponudu šminkerskih proizvoda koji najbrže vode do blistavog lica i osmeha zadovoljstva, Vichy zaokružuje četkicom za nanošenje pudera, čiji ovalni oblik, gustina i mekoća najfinijih sintetičkih vlakana omogućavaju lako doziranje, nanošenje i blendovanje tečnih i kremastih pudera. Kružnim pokretima ili nežnim tapkanjem lako ćete postići ujednačen ten, pri čemu suženja na spoljašnjim krajevima četke omogućavaju pristup svim delovima lica.

  Sada kada znate sve tajne pravilnog odabira pudera i „alata“ za njegovo nanošenje, ostaje da vam još samo otkrijemo da, ukoliko se odlučite za kupovinu bilo kog Vichy pudera iz Dermablend ili Minéralblend linije, u periodu od 1. do 15. oktobra dobijate na poklon četkicu za nanošenje pudera za savršen efekat pudera na licu.

  To, drage dame znači da neke izbore možete napraviti jednostavnije nego što ste očekivale. Ne oklevajte, već pravac u šoping – zaliha ima dovoljno za vas odlučne.