Svaki poen „Orlova” na šampionatu u Kini vredi više: Srpski reprezentativci i kompanija Mozzart na zajedničkom zadatku

  Kompanija Mozzart odlučila je da za svaki poen „Orlova“ donira 1.000 dinara, a za svaku trojku dodatnih 10.000 dinara u humanitarne svrhe

  0
  Foto: Mozzart

  Euforija oko Svetskog prvenstva u Kini bliži se vrhuncu pošto nas još samo par sati deli od početka takmičenja. Kažu da se u sportu broje samo pobede, ali na predstojećem, dugo iščekivanom, Svetskom prvenstvu u Košarci koje počinje sutra i to upravo utakmicom između reprezentacija Srbije i Angole, posebnu težinu, pored one sportske, imaće svaki koš. Upravo to i sugeriše naziv akcije „Više od koša“, u kojoj je kompanija Mozzart odlučila da za svaki poen „Orlova“ donira 1.000 dinara, a za svaku trojku dodatnih 10.000 dinara u humanitarne svrhe!

  U Mozzartu, koj je ekskluzivni beting partner Košarkaškog saveza Srbije, očekuju da na najvećem sportskom događaju na planeti u 2019. godini naši reprezentativci odigraju maksimalan broj mečeva, osam, sve do 15. septembra, za kada je zakazano veliko finale, kako bi se sakupilo što više sredstava u akciji. Povod za taj optimizam stiže i iz same srpske reprezentacije na čelu sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem u kojoj ističu da, uz dobro zdravlje i dobru igru, žele da napadnu vrh. Drugim rečima, naši reprezentativci spremni su da na najbolji mogući način podrže akciju Mozzarta u Kini – poenima. To će učiniti da akcija ispuni svoj cilj -zajedničkim snagama da se prikupe što veća novčana sredstva koja će pomoći onima kojima je to neophodno.

  Akcija „Više od koša“ samo je nastavak društveno odgovornog angažovanja ove srpske kompanije. Da podsetimo, u akciji „Milion razloga za gol“, u kojoj je prošle godine za svaki pogodak reprezentacije Srbije na Mundijalu u Rusiji Mozzart izdvojio milion dinara, donirano je više od 2.000.000 dinara u humanitarne svrhe, a akciju su podržali legendarni srpski fudbaleri Dejan Stanković i Saša Ilić.

  Mozzart gotovo svakodnevno kroz akciju „Humanitarni tiket u podne“ takođe donira sredstva onima kojima su potrebna i do sada je, tim putem, donirao više od šest i po miliona dinara.

  Preostaje samo da košarkašima poželimo mirnu ruku i mnogo koševa na radost svih ljubitelja košarke koje će dodatno obradovati saznanje da svaki poen vredi više.