Zvezda filma „Brilijantin“ Olivija Njut Džon nedavno je potpuno otvoreno i iskreno govorila o borbi sa rakom i tome kako se osećala nakon što joj je po treći put, pre dve godine, dijagnostikovan rak dojke, protiv kojeg se i danas bori.

Glumica je objasnila da joj je u svemu pomoglo to što je zadržala pozitivan stav, uprkos brojnim zdravstvenim problema sa kojima se suočavala. 

„Srećna sam što sam uspela da se izborim sva tri puta protiv ove bolesti i što sam još uvek ovde. Živim sa tim. Svaki dan je poklon“, rekla je glumica, prenosi Independent.

Oliviji Njutn Džon (70) rak dojke prvi put je dijagnostikovan 1992. godine. Lečenje je trajalo šest meseci, a urađena joj je i delimična mastektomija i prošla je kroz hemioterapiju. 

Bolest se vratila 2013. godine, a glumica je povrgnuta drugoj turi lečenja, samo da bi se rak vratio četiri godine kasnije. Bolest je tada ušla u četvrti stadijum i počela je da se širi i na kosti. Uprkos tome, ona je i dalje optimista.

„Gledam na to kao na nešto što je u mom telu, a čega moram da se rešim. Ne govorim o tome kao da vodim bitku ili rat sa bolešću. Govorim svom telu da mora da se izbori“, rekla je ona u emsiji 60 Minutes Australia.

Njena ćerka, Kloi Latanci, priznala je da sa majkom ne govori o njenoj bolesti ili zdravlju. 

„Ne govorimo o tome. Ne, mi zaista ne moramo o tome da govorimo. Ako poželi da priča o svojoj bolesti, naravno da sam tu za nju, ali ja nikad neću pomenuti njenu bolest, ukoliko to ona ne želi“, poručila je ćerka slavne glumice.

Glumica je ranije otvoreno u medijima pričala o tome kako koristi kanabis da umanji bolove koje oseća. 

„Pomogla mi je kada sam imala velike bolove i sa spavanjem“, priznala je glumica, preneo je B92.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.