“Svak’ radi svoj posao. Da li je ovo moja potonja ura kao premijera – ne brinem. Što bude, biće”: Krivokapić o njegovoj budućnosti na čelu Vlade Crne Gore…

0
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić je na pitanje o formiranju manjinske vlade i kako to komentariše, nakon premijerskog sata rekao “srećno svima bilo”.

Rekao je da građani prepoznaju programe vlade a da li će biti manjinska vlada zavisi od političke volje.

“To bi bio visokorizični potez i ne znam gde bi odveo Crnu Goru. Ne bi bilo dobro da neko ne usvoji budžet, a ko će ga sprovoditi je najmanje važno”, rekao je Krivokapić, a prenose Vijesti.

On je istakao da se 30.08. desila sloboda i tri koalicije su se udružile i ne zna zašto jedna nije zadovoljna kad su dobijali sve pozicije po dubini. Na pitanje šta ako se budžet ne usvoji, premijer je odgovorio da se to desilo i prošle godine pa se desilo privremeno finansiranje.

Potvrdio je da za kuću u Bijeloj nema građevinsku dozvolu. Rekao je da je to nasleđe i krenuo je u proceduru, ali se čeka dugo.

Demantovao je da su njegove ćerke viđene u pijanom stanju.

Na pitanje da li je ugrožena njegova bezbednost odgovorio je da je to prirodno kada udarite na duvansku mafiju, građevinsku, ali ne želi da priča o tome.

“Svak radi svoj posao, da li je ovo moja potonja ura kao premijera, ne brinem što bude, biće”, rekao je Krivokapić.

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite ime