Američka glumica Suzan Sarandon na društvenim mrežama objavila je fotografije na kojima joj je lice u modricama. Susan je otkazala angažman u kampanji Bernija Sandersa i podelila nekoliko fotografija povreda zbog koje je odustala od govora.

Naime, kako je otkrila, Sarandon je pretrpela težak pad na okupljanju građana u Nju Hempširu, nakon kog je dobila potres mozga.
„Malo klizanja, potres mozga, slomljen nos i izbočeno koleno. Dakle, izgleda da neću moći da se sretnem ljude u Nju Hempširu, pre svega sa senatorom Bernijem Sandersom. Zaista mi je žao što ću propustiti tu priliku“, rekla je glumica.

Ona je ovu situaciju iskoristila i da naglasi da je „srećna jer ima Mediker (zdravstveno osiguranje) koje je pokrilo trošak posete urgentnom centru“. Naglasila je da „svi zaslužuju to isto“ i da „niko ne treba da ostane bez kuće zbog raka“.

Ona je podelila i govor koji je planirala da održi u kampanji za potencijalnog kandidata demokrata za predsednika, sa naslovom: ‘Ovo je hitno.’

„Hitni slučajevi zahtevaju vizionarsko vođstvo. Senator Sanders veruje u nas i zajedničku akciju za bolji svet. On se bori za socijalnu, rasnu i ekonomsku pravdu celog života. Mnogo ranije, nego što je krenuo u predsedničku trku. Sada je vreme za nas da se borimo za njega“, napisala je Sarandon.

Osim glume, Suzan je aktivna i u politici. Prošle godine bila je među 575 žena koje je policija uhapsila u Vašingtonu ispred Senata na protestu protiv američkog predsednika Donalda Trampa. Građani, među kojima je bila i Sarandon, okupili su se kako bi pokazali svoje nezadovoljstvo zbog Trampove politike prema imigrantima.

https://www.instagram.com/p/B5TcRKZB4q0/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.