“Sutra je trenutak da uvedemo nove mere, da ih oročimo na određeni period…”

3
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/MO)

“Vreme je i za pojačavanje kontrola i za pojačavanje mera, mislim da je sutra trenutak da uvedemo nove mere, da ih oročimo na određeni period, pratimo rezultate i da se tome prilagođavamo”, izjavio je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

On je za TV Prva rekao kako očekuje da će se sutra na sednici Kriznog štaba doneti odgovorne mere i ponovio da je Grad Beograd spreman da svaku meru koja se donese sprovede kao i do sada.

“Kao lekar uvek razmišljam o tome da je neophodno sačuvati zdravlje stanovništva i voditi računa i o zdravstvenom sistemu koji mora funkcioniše i tome moramo svi dati doprinos, ali kao gradonačelnik sam svestan da nema moderne medicine bez funkcionisanja privrede”, istakao je Radojičić.

On je ponovio da javni prevoz nije ključna tačka kada je prenošenje virusa u pitanju, već su to žurke, noćni klubovi, mesta gde se u zatvorenom prostoru bez maske provodi više vremena.

3 KOMENTARA

  1. Po broju obolelih rekao bi da su vam mere besmislene pa će tako biti i u budućnosti 🙂

  2. Gospodine Radoicicu nove mere ste morali da uvedete pre nego je cifra ovako porasla sada uvodite mere kada se ocekuje i dalji rast malo kasnite gospodo ili vam neko kaze da ne uvodite mere jer treba da rade klubovi, kockarnice, splavovi, i ini vazni objekti. Ziveli

Comments are closed.