Sutra hitna sednica Kriznog štaba: “Zabrana kretanja je poslednja opcija…”

1
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/DS)

Zbog drastičnog porasta broja novozaraženih u Srbiji, sutra će biti održana hitna sednica Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, potvrdio je epidemiolog i član tog tela Predrag Kon za Blic.

Prema pisanju Blica, teme sastanka, kako se pretpostvalja, odnosiće se na ubrzanje virusa i sve veći broj obolelih u našoj zemlji.

Kako je naveo Kon, zabrana kretanja je poslednja opcija, koju će, nadaju se, izbeći, ali da sa ubrzanjem virusa nije i nemoguća.

“Jasno je da se brojke korona virusa u našoj zemlji ubrzavaju – situacija je svakako najviše zabrinjavajuća u Beogradu, zatim u Kragujevcu i drugim gradovima, dok je situacija nešto bolja i stabilnija u Vojvodini”, rekao je Kon za Blic..

Sednica Kriznog štaba koja će biti održana sutra događa se u trenutku kada se očekuje da će biti više od 400 novozaraženih, što je sinoć rekla i premijerka Ana Brnabić.

Ona je, pozivajući se na nepotpuni broj novozaraženih do juče u 20 časova, rekla da ih je više od 400, dok se potpuni podatak o broju novozaraženih u poslednja 24 časa očekuje, kao i obično, danas u 15 časova.

1 KOMENTAR

  1. Jel to da naredite moralnoj grdobi od predsednika da nosi masku i ne pljuje u kameru i kamermana!?

Comments are closed.