Supruga Vlaste Velisavljevića: “Ozbiljno je. Desilo se onako iznenada, stalno je proveravao zdravlje…”

2
Foto: Screenshot Youtube

Glumac Vlasta Velisavljević trenutno je na intenzivnoj nezi i čekaju se dalje informacije o njegovom zdravstvenom stanju, potvrdila je njegova supruga.

“Još uvek je ozbiljno, ali u dobroj je bolnici. Čekam i ja informacije, na intenzivnoj nezi je, pa nisam mogla da razgovaram sa njim”, rekla je Nada Velisavljević za b92.

Kako kaže, pozitivno je to što glumac nema hronična oboljenja, ne pije, ne puši i slično.

“To se desilo onako iznenada, stalno je proveravao zdravlje. Cele prošle godine nismo izlazili, sve su nam donosili do vrata. Sada je izlazio malo oko registracije kola, i mislim da se tada zarazio. Ipak ima nade, dobri lekari brinu o njemu” dodala je.

Vlasta Velisavljević primljen je u bolnicu “Dragiša Mišović”, a mediji su preneli da je zbog lošeg zdravstvenog stanja priključen i na respirator.

Velisavljević je krajem januara vakcinisan, kako su preneli tada mediji.

Glumac je nedavno ispričao da se čuva i da se bori, kao i svi.

“Čuvao sam se i još se čuvam. Gadno je kada imate neki problem druge vrste što se tiče zdravlja, pa onda zbog korone druge delatnosti u medicini ne rade ili sa smanjenim kapacitetom. Sve je donekle zatvoreno. Sada ne možemo da se kontrolišemo kao ranije. Ili možemo manje”, kazao je Velisavljević.

2 KOMENTARA

  1. “Velisavljević je krajem januara vakcinisan, kako su preneli tada mediji.” Ово говори много, о вакцинацији и вакцини, односно “заштити” коју пружа.

  2. Podrška za legendu! Godine su velike, ali je srce hrabro – umetničko i junačko. Pa da se posle svega što ste preživeli osvrnete i na tu pošast u jednom dobrom intervjuu…

Comments are closed.