Šunka ili pečurke? Novi ukusi Moja Kravica pavlake kojima nećete odoleti

  0

  Kompanija Imlek, koja već gotovo sedam decenija uspešno osluškuje želje i potrebe svojih potrošača, plasirala je nove proizvode – Moja Kravica pavlaku sa šunkom i Moja Kravica pavlaku sa pečurkama koji će postati neizostavni deo svake trpeze.

  Bilo da je u pitanju doručak, ručak, užina ili večera, Moja Kravica pavlaka sa pečurkama i Moja Kravica pavlaka sa šunkom učiniće svaki obrok ukusnim i jednostavnim za pripremu.

  Kremasta struktura sa komadićima šunke ili pečuraka upotpuniće svaki sendvič, slanu palačinku, obrok salatu, a punim ukusom obogatiće i glavna jela. Još jedna prednost je praktično pakovanje od 150g zahvaljujući kojem će omiljeni ukusi uvek biti na dohvat ruke.

  Svakodnevnica u kojoj živimo često nam nameće užurbani tempo, koji od nas zahteva da brzo mislimo, donosimo odluke, sklapamo dogovore, završavamo stvari, a neretko i da planiramo obroke koji mogu biti gotovi za pet minuta. Uz nove ukuse Moja Kravica pavlake, ne morate pristati na kompromis, već uživati u punom kremastom ukusu kada god da ga poželite i gde god da se nalazite.

  Ne ograničavajte svoju ishranu na brzu hranu koja često ne ispuni očekivanja. Zaslužujete da uvek i svuda uživate u omiljenim obrocima, uz Moja Kravica pavlake, čije ćete nove ukuse sigurno zavoleti.