Suštinska razlika između države i kriminalne organizacije je u poštovanju zakona i zbog toga se policija nikada ne sme ponašati kao navijačka horda, napisao je jutros na svom tviter nalogu sudija Apelacionog suda Miodrag Majić, prenosi N1.

„Zbog toga, u ime države, nikada ne smeju batinati opskurna, neidentifikovana lica. Zbog toga u državama postoji nezavisno pravosuđe“, dodao je Majić.

Uz objavu, Majić je postavio i snimak N1 televizije na kom se vidi kako policija u opremi za razbijanje demonstracija prebija trojicu muškaraca koji su sedeli na klupi u Pionirskom parku.

Komentara

 1. Ljubiša
  8. jula 2020. 12:31

  Gospodine Majiću, savetujem vam da skoknete do PARIZA i LONDONA pa njima objasnite da policija ne sme da primeni silu. Dosta više tog vašeg neoliberalizma, da svaka šuša smatra da ima pravo da radi šta hoće pa čak i da upada u zdanje Narodne skupštine bez posledica, da gađa policiju kamenicama i flašama.

  1. Ja
   9. jula 2020. 06:21

   Gospodine Ljubiša, ukoliko opravdavate napad na lica koja su mirno sedela na klupi, savetujem Vam da Vi posetite London ili Pariz ali na duže, jer i previše ljudi ima u Srbiji koji dele Vaše mišljenje, nažalost!

 2. Marko
  8. jula 2020. 13:57

  Pandurske kukavice! Hrabri ste samo kada ste naoružani i kada vas ima desetorica na jednog! Kada ste jedan na jedan onda ste jadni, bedni i elementarne kukavice, bežite gde vas noge nose!!! Polako, doći će red na vas.

 3. Eto!
  8. jula 2020. 22:18

  Jok, nego treba da napune dzepove medenim kolacima, pa da ih dele demonstrantima, dok Im okrecu I drugi obraz!

 4. djordje
  10. jula 2020. 09:37

  da bas mirno sedela na klupi, sta mislite da je bas tako bilo , da smo glupi , mirna nasa deca , su verovatno bacila par desetinu kamena u neciju glavu, pa onda , kao sela , ,zasto je snimak isecen , i ne vidi se sta je bilo pre, koji ste vi sudija , , sta su oni tamo radili , u toku tog haosa , sedeli mirno , jeli sladoled, krenuli u setnju , smesno , i jako naivno malo su batina dobili , sta su radili

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.