“Stvarno nisam u stanju da komentarišem šta taj čovek radi. On je čovek ‘lezi lebe da te jedem’…”: Vučić o Trifunovićevom saobraćajnom udesu

3
Foto: Nedeljnik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitan je na konferenciji za medije da prokomentariše saoraćajni prekršaj lidera PSG Sergeja Trifunovića i rekao da nije u stanju da komentariše šta taj čovek radi-

“Divim se ljudima koji takvu politiku podržavaju, ima ih manje od pet odsto, možda oko četiri odsto. Ništa tu ne razumem. Policija je tu odradila dobro svoj posao. A Sergej Trufunović je čovek ‘lezi lebe da te jedem’, on ne razmišlja o procentima”, naveo je predsednik Srbije, a preneo B92.

Glumac i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović imao je saobraćajni udes i tom prilikom je, kako je napisao na Tviteru, “zakačio autobus”.

Zakačio sam autobus, sebi sj***o vrata, njemu samo ogulio farbu jer je jak kao autobus. Rekao sam vozaču da idem da otključam majstorima vrata, nahranim mačke, jer policiji sigurno treba pola sata da dođe. Nisam parkirao u garaži nego ispred, da bih sve brže uradio. Kada sam izašao, policija je verovatno došla i pokupila auto”, napisao je Trifunović i ponudio svoj broj telefona, kako bi ga neko iz policije pozvao da mu kaže šta dalje treba da radi.

U narednom tvitu je preneo i šta se dalje događalo.

“Otišao u stanicu policije u Savskoj, napisao izveštaj, naduvao 0:00. Aj sad vi što seirite, jurite Babića, savamalske fantome, neovlašćene trgovce oružjem koji pljačkaju državne firme, ubice Olivera Ivanovića”, napisao je Trifunović.

3 KOMENTARA

  1. Čovek koji je od države dobio stan od 100 kvadrata dok su njegovi vršnjaci ginuli po Kosovu će nekog da osudi za nešto?
    Ko o čemu, vojska o skraćenju, a čovek bez dana radnog staža o radu!!

  2. On je čovek “Lezi lebu da te jedem!”
    Vučić za nekoga to kaže, dana radnog staža nema, ceo život na državnoj “sisi”!
    I on se usuđuje nekome da kaže nešto!
    Sramota!

Comments are closed.