Stranka Nebojše Zelenovića odlučila da bojkotuje izbore: “Vučić je odlučio da lažnim izborima zemlju gurne u duboku krizu…”

2
Foto: Medija centar Beograd

Stranka Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića saopštila je da je donela odluku da ne učestvuje na narednim izborima na proleće.

“Svesni odgovornosti za budućnost zemlje, sa svoje strane smo učinili sve što je bilo u našoj moći da se dodje do uslova za slobodne i poštene izbore. Imali smo konstruktivan i dobronameran pristup i na okruglim stolovima vlasti i opozicije na FPN, i u kontaktima sa predstavnicima medjunarodne zajednice, ali Vučić je odlučio da održavanjem lažnih izbora zemlju gurne u duboku krizu”, navodi se u saopštenju.

Ta stranka je istakla da Aleksandar Vučić snosi svu odgovornost za posledice takve odluke.

“Mi želimo promenu vlasti na izborima a ne na ulici, i zato ćemo sve svoje snage uložiti u borbu za slobodne i poštene izbore koji se moraju održati najmanje devet meseci nakon uspostavljanja uslova za takve, prave, izbore, a to će se pod pritiskom građana desiti mnogo pre nego što Vučić misli”, dodaje se u saopštenju.

2 KOMENTARA

  1. Ko je pa sad ovaj?Za srbiju bi bilo bolje da odu iz politike svi oni koji bojkotuju izbore jer ti ljudi samo stete demokratiji I srpskom narodu.
    A ko je stvarno ovaj lopov?

  2. Ovo je bolesno i vise je dosadno ,ako Vucic nije dobar ,i imate ARGUMENTE za to -pokazite narodu i neka narod odluci. A vi vama je samo cilj pare -pare i opet pare ,to jest lopovluk .Ostavite vi narod da odluci lopovi .

Comments are closed.