“Stizao do Briona, a do Knjaževca nije, a ja sam ga branio za vazduplohov…”: Aleksandar Vučić o Zoranu Babiću i poseti porodici nastradale Stanike Gligorijević

6
Foto: Tanjug/AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u jutarnjem programu TV Pink i tom prilikom govorio je o brojnim temama, a jedna od njih bio je i nedavni obilazak Srbije.

Vučić je tokom obilaska svratio i do Knjaževca i tamo posetio porodicu Stanike Gligorijević, tragično nastradale u saobraćajnoj nesreći kod napaltne rampe Doljevci.

“Moj posao je bio da izrazim saučešće. Prošlo je toliko vremena a to nije uradio onaj koji je trebalo”, rekao je Vučić, aludirajući na direktra “Koridora” Zorana Babića, čiji je automobil izazvao saobraćajnu nesreću.

“Stao sam iza njega i onda kada je rekao “vazduplohov”. Bilo je i drugih grešaka drugih ljudi, a on je stizao i do Briona, ali do Knjaževca nije”, izjavio je predsednik Srbije.

On je naglasio da je uvek spreman da zaštiti svoje saradnike, ali da ovakve stvari ne želi da krije i ne može da razume.

6 KOMENTARA

  1. Tvoj posao nije da izrazis saucesce. Tvij posao je da postujes ustav i narod dzave ciji si presednik ali ti sve sistematski unistavas. Besmisleno je izraziti saucesce posle toliko vremena.

Comments are closed.