Stil koji već 25 godina budi posebnost u ženi

  1

  Kolekcija P…S…Fashion za proleće-leto 2021 leto pravi je odraz kontradiktornosti svih dešavanja koja su nas opsedala proteklih meseci dok smo bili zatvoreni, sakriveni, mračni i uznemireni, a za sve to vreme maštali svoje snove

  Nova kolekcija je paleta svega suprotnog, slobodnog, lepršavog, maštovitog, punog zanosa i jarkih boja koje su tu da nam podignu raspoloženja i unesu u svet mašte, cveća, pruga, neobičnih krojeva i totalno poletnog senzibiliteta. Ona označava period buđenja novog i posebnog, svežeg i mirisnog, lepršavog i optimističnog i predstvlja pečat kraja jednog i početak još zanosnijeg stila koji nam od sada obećava da je svaki naredni dan poseban. Istovremeno, ona nosi u sebi ozbiljnost i stabilnost koja se  gradila godinama uz neprestane izazove koje srećemo na putu koji svaka od nas prolazi, koji stvara svaku ženu i ostavlja trag koji je čini posebnom.

  „Tu posebnost smo izdvojili kao suštinsko u nama, kao esenciju koju osećamo u našoj odeći i koju ostavljamo kao utisak  već u  prvom susretu sa novim ljudima u novim danima.  Upravo ta esencija je moć žene, ona nas hrabri i izaziva da budemo još izazovnije, još modernije, još ozbiljnije, još elegantnije, suptilnije i slobodnije“, naglasila je Slađana Pantović, modna direktorka ove kompanije koja slavi 25 godina poslovanja.

  P…S…Fashion proleće – leto  je još jedna kolekcija koja slavi tu moć!  Naša najveća moć je da osetimo slobodu i vladamo impulsima koje doživljavamo sa osmehom.  To je ono što čini pravu i posebnu P…S… Fashion ženu koja ima svu moć ženstvenosti, elegancije i energije.

  Sunce nam daje još više snage, zato slobodno osetite i kombinujete pruge i boje, cveće i volane i opušteno uđite u svoj san.

  https://www.psfashion.com/

  1 KOMENTAR

  1. P.S. jeste posebna odeća. Izuzetne, originalne kreacije i kvalitetni materijali. U njima se osećam baš posebno. Ne propušta da svrati u njihove prodavnice, čak i kada nemam nameru da kupujem, bar da vidim nešto lepo.

  Comments are closed.