Stigla je nova platforma sa etabliranim i unikatnim modnim brendovima (re)Miks različitih stilova, brendova, medija i autora na jednom mestu

  0

  Za sve ljubitelje mode u Srbiju je stigla nova modna platforma Remiks, koja će okupiti i predstaviti etablirane, ali i nove i interesantne brendove. Na ovoj platformi nudi se kombinacija različitih stilova, brendova, medija i autora na polju mode, dizajna, muzike i ostalih sadržaja, a ono što ga čini posebnim jesu neka od najzvučnijih modnih imena koja će se po prvi put naći u prodaji i kod nas.

  Misija Remiksa je da pruži idealnu kombinaciju kvalitetnih i originalnih brendova, sa težnjom da postane glavna regionalna destinacija za otkrivanje, kupovinu i uživanje u onom najboljem što moda i dizajn imaju da ponude. Pored online platforme na Remiks.com uskoro se otvara i Remiks prostor u Beogradu, koji će posetioci moći da pogledaju i kupe kolekcije poznatih svetskih imena, od kultnih modnih kreatora do novih zvezda svetske scene.

  „Remiks.com je multibrend šoping koncept kompanije Platforma, nastao sa ciljem da neprestano eksperimentiše sa svojim sadržajima i trudi se da ponudi uvek nešto novo i nešto drugačije. Ono što Remiks prevashodno donosi kupcima u Srbiji je jedinstveno mesto sa premium korisničkim iskustvom na kom mogu da pronađu visokokvalitetne lifestyle komade garderobe, gadgete i aksesoare. To znači da vaše omiljene brendove više ne morate poručivati sa stranih sajtova niti zbog njih ići u inostranstvo jer ih po istoj ceni možete pronaći na našoj platformi i što je najbolje, brzo stižu na vaše kućne adrese“, rekao je Dejan Janković, marketing direktor kompanije Platforma. 

  Na Remiksu se mogu pronaći kolekcije poznatih svetskih imena, od kultnih modnih kreatora do novih zvezda svetske scene, među kojima su brendovi: Chiara Ferragni, Karl Lagerfeld, Tory Burch, Ermanno Scervino, Dsquared2,  Love Moschino, kao i lifestyle linije top sportskih brendova. U narednom periodu se očekuju i Self-Portrait, Furla, Michael Kors i Pinko, dok će od sezone jesen-zima listu brendova upotpuniti i brendovi kao što su Neil Barrett, Nanushka, Norma Kamali i mnogi drugi.

  Platforma je sestrinska kompanija lidera u prodaji sportske obuće, odeće i opreme, čiji se poslovni model bazira na tri multibrend šoping koncepta, među kojima je i Remiks. Ova plaforma nudi korisnicima jedinstveno iskustvo, bilo da je u pitanju kupovina, informisanje o trendovima ili podrška. Kao budući lider u oblasti e-commerce poslovanja fokusirana je na konstantnu inovaciju kroz svoju ponudu i komunikaciju, ali i besprekorno korisničko iskustvo.