Stigao je TIDAL – najbolji zvuk koji te prati svuda sada uz SBB

  0

  TIDAL, vodeća globalna muzička i zabavna striming platforma, od danas je dostupna za SBB korisnike.

  SBB korisnici sada mogu da uživaju u preko 70 miliona pesama svih muzičkih žanrova strane i domaće muzike, hiljadama pažljivo odabranih muzičkih plejlista i u preko 250.000 videa vrhunskog kvaliteta, sve to bez reklama, u online i offline režimu. U TIDAL sadržajima korisnici mogu da uživaju preko mobilnog telefona, tableta, računara, SMART TV-a i Bluetooth uređaja.

  Osim zvuka vrhunskog kvaliteta,koji je dostupan u TIDAL Premium paketu, HiFi paket pruža najbolji zvuk bez gubitka izvornog kvaliteta, uz audio tehnologijuMaster Quality Authenticated (MQA), Sony 360 Reality Audio i Dolby Atmos, dok su Family paketi namenjeni za do 6 članova porodice.

  TIDAL nudi i personalizovane muzičke preporuke i omogućava korisnicima da kreiraju sopstvene audio i video plejliste.Pored muzičkih, dostupni su i ekskluzivni video sadržaji, muzički spotovi, ali i nastupi uživo muzičkih zvezda, intervjui sa njima, podkasti, preslušavanje novih albuma, druženje i upoznavanje sa izvođačima.

  TIDAL Premium od danas je sastavni deo EON Premium paketa sa televizijom i internetom, kao i televizijom, internetom i telefonijom.

  Novi i postojeći korisnici EON Light i Full paketa sa televizijom i internetom, kao i televizijom, internetom i telefonijom koji zasnuju ili obnove ugovornu obavezu na 24 meseca, dobijaju promotivno TIDAL Premium u toku trajanja ugovorne obaveze.

  TIDAL paketi dostupni su i za sve ostale SBB korisnike putem MojSBB portala.