Stefanović: “Uveren sam da će policija brzo razrešiti slučaj koji nas je sve uznemirio…”

2
(BETAPHOTO/EMIL VAS/EV)

(Beta) – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je broj krivičnih dela u Srbiji tokom 2019. godine bio 81.846, navodeći da je broj krivičnih dela u padu od 2014. godine.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, Stefanović je izneo podatke da se u Srbiji tokom 2008. i 2009. godine dogodilo 107.658 i 104.839 krivičnih dela.

Stefanović je dodao da je broj teških krivičnih dela u 2019. godini bio 94, a da je od toga skoro 95 odsto rasvetljeno.

“Svakako da nije dobro kada se u našoj zemlji dogode teška krivična dela, ali je svakako i činjenica da je policija danas daleko efikasnija nego u vreme (bivšeg predsednika Srbije) Borisa Tadića, (bivšeg gradonačelnika Beograda) Dragana Djilasa i ostalih koji dele lekcije”, naveo je ministar u pisanoj izjavi.

Prema njegovim rečima, policija intenzivno radi na rešavanju slučajeva koji su u prethodnim danima uznemirili gradjane Srbije.

“Uveren sam da će ljudi iz policije brzo i efikasno razrešiti i ta poslednja krivična dela koja su nas sve uznemirila i pružam im punu podršku u njihovom radu”, kazao je ministar unutrašnjih poslova.

2 KOMENTARA

  1. А шта је то брзо ? Месец дана вам треба да решите пребијање, у којем насилник само још није оставио визит карту, то је брзо ? У међувремену, он је готово сигурно, одшетао до свог племена, међу камење, где се крије и шта ћете сад ? Ваљда
    “брзо решење случаја” треба да значи, како то што су сви идентификовани, тако и приведени правди ? Или се сада “брзином” у решавању подразумева нешто друго, поготово ако се ради о држављанима Црне Горе ? Како би вас ја почистио “гвозденом метлом”, за 24 сата, све.

  2. Ministre, dok ovo pricas digli u vazduh dzip u Beogradu kod policijske stanice, vozac mrtav, suvozac ranjena.

Comments are closed.