Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je da se zalaže za proveru legitimiteta vlasti uvek kada se to pitanje često poteže u javnosti, ali i ocenio da je „pitanje da li su vanredni izbori najbolji put za Srbiju“.

Stefanović je za praznično izdanje Kurira naveo da je SNS za izbore ako treba da se proveri volja naroda, ali i dodao da su naprednjacima „državni i interesi i politička stabilnost iznad stranačkih interesa“.

„Da li možemo da dovedemo Folksvagen ako imamo vanredne izbore? Treba da pogledamo šta je to što je dobro za našu zemlju i ovlastili smo predsednika (Aleksandra Vučića) da u skladu i sa ovim međunarodnim razgovorima koje će voditi i onim što vidi kao budućnost Srbije, donese odluku o izborima“, rekao je Stefanović.

On je dodao da odluka o eventualnom raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora zavisi od „mnogo faktora“, uključujući i predstojeće izbore za Evropski parlament.

„Tu je i pitanje šta EU želi sa Srbijom i kad oni misle da je realno da budemo deo evropske porodice. Suština EU nije samo u formalnom članstvu, suština je u tome da imate sistem koji čini da ljudi žive bolje. Ako je to nešto što je realno, onda treba da idemo punom snagom napred. U tom smislu, izbori mogu da budu i redovni. Ako tako nešto ne postoji, treba izaći pred građane i videti u kom smeru Srbija treba da ide“, naveo je funkcioner SNS i ministar unutrašnjih poslova.

Komentara

 1. Paja
  27 aprila 2019 18:19

  Ovaj mora da je neki pismen u Sekti, Neki doktor,primarius ?

 2. Maks
  27 aprila 2019 18:38

  Dovešćete volcwagen kao i fijat,tako što uzmete para od naroda i d,ate svetskim kapitalistima 8000 evra po radniku.Vi ste kao super hik ,otimate od sirotinje i dajete bogatima.Još izlažete narod da on ima neke koristi od volcvagena,a oni uzmu pate po radniku i još pride neplaćaju porez na profit,tako je bilo sa fijatom tako će biti sa volcvagenom

 3. Nina
  28 aprila 2019 10:39

  Znaci stvarno nevjerovatno sta covjek rece i ostade ziv....hahahahaha

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.