Stefanović: „Nije čudno da Belivuk izmisli bilo šta…”

0
Foto Nedeljnik

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović poručio je da smo “nažalost, došli do trenutka da pojedini mediji i moćnici, koji stoje iza njih, koriste čak i izjave onih koji se sumnjiče za izvršenje najmonstruoznijih krivičnih dela za obračun sa Aleksandrom Vučićem.”

„Nije čudno da Belivuk izmisli bilo šta, ali jeste to što takva sumanuta laž dobija prostor u medijima i što je orkestrirano i pripremljeno koriste političari, čiji je cilj povratak na vlast po svaku cenu. I nije prvi put da staju na stranu kriminalaca naglašavajući i braneći njihov kredibilitet nasuprot pravosudnim organima“, rekao je Stefanović, a prenosi Ministarstvo odbrane.

On je poručio da je očigledno da jaka Srbija smeta više nego ikada i da će borba morati da se vodi nesmanjenom žestinom.

„Predsednik Vučić ima punu podršku u borbi za snažnu, poštenu i samostalnu Srbiju!“, rekao je ministar odbrane.

Šef kriminalne grupe osumnjičene za više brutalnih likvidacija Veljko Belivuk na saslušanju u tužilaštvu pre dve nedelje negirao je da je ubica, ali je naveo da su  Vučić i njegovi saradnici od njega tražili više usluga“, objavio je danas portal „KRIK“.

Vučić je potom negirao da se ikada video, sastajao ili na bilo koji način razgovarao sa članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka i da je spreman da o tome govori pred svim nadležnim organima ili čak i javno da se podvrgne poligrafu.