Stefanović: “Neću osnovati svoju stranku, verujem u Vučića…”

0

(Beta) – Ministar odbrane Nebojša Stefanović odbacio je danas navode da će osnovati svoju stranku, istakavši da je on u politici jer veruje u predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića, i da neće biti ni na kakvoj funkciji kada bude prestao da se bavi politikom kao deo SNS-a.

“Pripadam Srpskoj naprednoj stranci i nemam nameru ni da ulazim u bilo kakvu drugu političku organizaciju, a ponajmanje da kreiram neku. U politici sam jer verujem u Aleksandra Vučića i ponosan sam što mogu da budem deo tima koji se bori da nešto uradi za Srbiju”, rekao je Stefanović u pisanoj izjavi.

Kako je dodao, kada prestane da se bavi politikom kao deo SNS-a, svakako više neće obavljati bilo kakvu javnu funkciju, niti se baviti politikom.

Stefanović je reagujući na pisanje lista Danas koji je ocenio da je on spreman da osnuje sopstvenu političku partiju i da tako sačuva svoju poziciju, naveo da mu “postaje gotovo besmisleno da svake nedelje izgovara da nema nameru da pravi nekakvu političku stranku”.