Štednja je često „kec iz rukava“

0

Piše: Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank Direktne

Za štednju je uvek vreme i nikad nije kasno. Život nam često dokaže da je štednja mudra odluka i da ponekad može da bude baš onaj ključni „kec iz rukava“. Svakome od nas se desilo da poželi da sebi ili nekom dragom priušti neko zanimljivo putovanje ili poklon. Tada se štednja pokaže kao sjajan potez i pravo rešenje.

Eurobank Direktna ovog proleća vraća štednju u centar pažnje klijenata, za sve koji žele da bolje planiraju svoje budžete i investiraju na ovaj način. Do kraja juna, Banka ima specijalne uslove za oročene depozite uz odlične kamatne stope, a uz fleksibilne modele štednje, klijenti će moći da pronađu proizvod po svojoj meri, u skladu sa sopstvenim potrebama i mogućnostima. Sve o specijalnoj ponudi štednje do kraja juna možete pronaći na linku.

U svom portfoliju Eurobank Direktna ima različite depozitne proizvode koji obuhvataju ponudu za sve potrebe, a pored opcije štednje u domaćoj valuti, postoji mogućnost odabira depozitnog proizvoda i u evrima, uz atraktivnu kamatnu stopu. Naši klijenti se često pitaju da li štedeti u evrima ili dinarima, šta je bolje. Već duže vreme dinarska štednja posebno je aktuelna. Stabilan kurs prema stranim valutama, monetarna, finansijska, fiskalna i makroekonomska stabilnost doprineli su rastu poverenja građana u domaću valutu. Banke često nude i više kamatne stope na dinarsku štednju, a na pripisanu kamatu ne plaća se porez. To je još jedan od razloga što je dinarska štednja aktuelna.

Među proizvodima Eurobank Direktne svako može pronaći odgovarajući model i tako obezbediti svoje sigurno ulaganje.

Informacije u vezi sa modelima štednje, zainteresovani mogu da dobiju u najbližoj ekspozituri Banke, na internet prezentaciji Banke www.eurobank-direktna.rs ili pozivom na broj 0800 1111 44. Proverite zašto je štednja u Eurobank Direktnoj pravi izbor!