Šta nam je svima najvrednije?

  0

  U vreme pandemije, kompanija Galenika a.d. je, intenzivnije nego ikada, posvećena svom najvažnijem zadatku – očuvanju zdravlja ljudi.

  Tokom pandemije, brojne kompanije su na solidaran i odgovoran način odgovorile na društvene izazove, pokušavajući da poboljšaju situaciju u zemljama u kojima posluju. Takav je slučaj bio i sa kompanijom Galenika a.d. i sada je pred nama video kreiran sa ciljem da predstavi ujedinjene napore i timski rad tokom prethodnih meseci.

  “Naša pomoć za sve ljude” je poruka koja je istaknuta u prvi plan Galenikinog videa, a koja simbolično predstavlja udružene napore zaposlenih, pokazujući sa koliko posvećenosti i ozbiljnosti kompanija pristupa misiji brige o onome što je svima najvrednije – jer Galenika je čuvar zdravlja već 75 godina.

  Pogledajte video Galenika:

  Ponosni smo što smo pokazali da smo ujedinjeni u borbi za sve naše ljude i za ono što je svima najvažnije.

  Tokom pandemije COVID 19, ključni cilj kompanije Galenika bilo je obezbeđivanje kontinuiteta u proizvodnji i snabdevanju lekova u potrebnim količinama, za sve korisnike proizvoda i medicinske ustanove. A kada je lek Hidroksihlorokin postao nada čitavog sveta, ujedinjenim naporima Galenike i naše sestrinske kompanije EMS iz Brazila koja je solidarno obezbedila transfer tehnologije za proizvodnju ovog leka, uspeli smo da građanima Srbije obezbedimo dodatnu sigurnost. Pored solidarnosti, ovo je ujedno i značajan primer strateškog partnerstva Galenike i EMS-a u kojem tehnološki transfer ima važnu ulogu, kako sada tako i u budućnosti.