Srbija dobila prvog pobednika projekta „Novo ime“

    0

    Stefan Nikolić iz Niša pobednik je prvog ciklusa projekta „Novo ime“, koji organizuje kompanija „Novomatic“, jedan od svetskih lidera gejming industrije. Zahvaljujući glasovima publike, mladi Nišlija uspeo je svojim glumačkim talentom da se izbori za ovu laskavu titulu, kao i novčanu nagradu u iznosu od 2.500 evra.

    „Novo ime“ je projekat predstavljen kroz online platformu novoime.rs, zahvaljujući kojoj mladi talenti iz svih krajeva Srbije imaju priliku da predstave svetu svoja znanja i veštine, i na taj način osvoje naklonost publike, ali i vredne novčane nagrade koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost. Ovaj projekat će trajati do kraja godine, i svakog meseca biće izglasan po jedan pobednik. Do sredine februara možete slati svoje prijave za novi ciklus, a važno je napomenuti da prijave koje stignu ranije, samim tim će ranije proći i test validnosti i biti objavljene na platformi, što će obezbediti autoru više vremena za prikupljanje pobedonosnih glasova. Sledeći pobednik biće poznat već 1. marta.

    U borbi za svaki glas, koja je trajala od sredine do kraja januara, Stefan je izašao kao pobednik, i samim tim dobio priliku da unapredi svoj glumački talenat, koji je počeo da usavršava u sklopu Pozorišta „Bora Stanković“ u Vranju, a nastavio u Akademskom pozorištu SKC u Nišu, gde studira na Filozofskom fakultetu.

    „Predstavom „Patuljci i vile – Proleće“ usrećili smo mnoge mališane, ali i one starije koji još uvek čuvaju Petra Pana u sebi. Došli smo na ideju da napravimo nastavak „Leto“, i zahvaljujući pobedi u takmičenju za Novo ime sve ono što smo zamislili moći ćemo i da ostvarimo. Zahvaljujem se svim ljudima koji su glasali, jer bez njih ne bismo uspeli. Posebno bih istakao da smatram ovo našom zajedničkom pobedom“, istakao je talentovani Stefan.