SPS u Skupštini podržao Palmu: “Prljava kampanja baš kad nam stižu lepe vesti iz Brisela”

2
(BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO)

(Beta) – Nedelju dana posle otvaranja afere oko Dragana Markovića Palme i sumnji da je u Jagodini umešan u podvođenje maloletnica, prvi put je u Skupštini Srbije dobio podršku od višegodišnjeg koalicionog partnera, Socijalističke partije Srbije.

Šef poslaničkog kluba SPS-a Đorđe Milićević rekao je da je juče u Jagodini opozicija vršila pritisak na pravosuđe kroz navodnu brigu o žrtvama.

“Da se brinu o žrtvama najpre bi sa svedocima otišli kod tužioca, ponudili dokaze, a ne započeli jednu prljavu kampanju protiv Dragana Markovića Palme i to baš juče kada iz Brisela stižu sjajne vesti za građane Srbije”, rekao je Milićević.

On je ocenio da uznemireni zbog uspeha predsednika Srbije u Briselu, predstavnici opozicije više ne biraju način da bace senku na jasne rezultate evropskog puta Srbije i da žele po svaku cenu da budu u javnosti.

Milićević je dodao da Palma nikad nije bežao od nadležnih organa, da je prvi otišao u tužilaštvo i pokazao dokumentaciju da “o nasilju nad ženama govore oni koji imaju najmanje moralno pravo na to”.

Poslanik SPS-a je istakao da pojedini “kvazi političari ne shvataju da su građani uočili politiku ‘što gore po Srbiju to bolje po nas’.

Milićević je tek potom prešao na razmatranje zakona koji su na dnevnom redu.

2 KOMENTARA

  1. IDIOTI JEDNI, KAKVE VEZE IMA PALMINO, DAČIĆEVO I ANTIĆEVO IŽIVLJAVANJE NA PALMINIM ORGIJAMA SA “LEPIM VESTIMA IZ BRISELA”?

    SVE VAS TREBA U POŽAREVAC ILI U KOVIN, MONSTRUMI JEDNI!!! SVIMA ĆE SE SUDITI, DA VRATITE PARE IZ KOFERČETA I DA SE SPROVEDE LUSTRACIJA, DA NE ZAGAĐUJETE VIŠE OVU SRBIJU.

Comments are closed.