Prvi „Belgrade Fort Fest“ biće održan u petak i subotu, 9. i 10. jula 2021, na Beogradskoj tvrđavi, u rovovima kod Vojnog muzeja.

Dugo je vremena prošlo od kada su koncerti i masovn(ij)a okupljanja bila moguća. Publika se uželela dobrih svirki, bendovi su se uželeli energije i emocije koje nose nastupi uživo.

Na Tvrđavi u Beogradu nastupiće i legendardni niški sastav „Kerber“. Kako se čini da je pandemija koronavirusa pod kontrolom i da je organizovanje festivala i koncerata, posle dugog perioda, konačno bezbedno, frontmenu benda Goranu Šepi Galetu se čini da je epidemija najzad „stala na kratko“.

„Imali smo velike planove za ovu godinu, ali nemamo mnogo vremena. Najavljen je povratak ovog strašnog stanja i to je vrlo izvesno. Fort fest, 9. Jul, Kalemegdan, pravo mesto i pravo vreme za naš susret sa onima koji žele da nas čuju“, rekao je Gale.

„Očekujemo pravu rokersku atmosferu u ovom izvanrednom gradskom prostoru. Mi smo spremni i nestrpljivi da uđemo u još jednu magiju, susret sa našim fanovima“, zaključio je Gale.

https://www.nstore.rs/product/elektronsko-pdf-izdanje-nedeljnika-br-495-od-8-jula/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.