“Spreman sam za poligraf. Pored Vučića i njegove porodice ja sam najviše zainteresovan da se rasvetle sve okolnosti…”

0
Foto: Nedeljnik

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da je spreman da odgovori na svako pitanje, kao i da bude poligrafski testiran kako bi dokazao istinitost svojih tvrdnji u slučaju Jovanjica. On je to naveo u pisanom saopštenju koje prenose mediji.

„Sasvim je sigurno da sam, pored Aleksandra Vučića i njegove porodice, najviše zainteresovan da se u potpunosti rasvetle sve okolnosti vezane za slučaj ‘Jovanjica’, kao i da se utvrdi šta je istina u onome što je osumnjičeni Koluvija rekao“, naveo je Stefanović u saopštenju.

„Veoma je važno utvrditi da li je zaista neko iz MUP-a podstrekivao Koluviju da lažno optuži Andreja Vučića ili bilo koga drugog, kako bi se došlo do potpune istine ko su ti ljudi i ko im je naložio da tako postupaju“, dodao je on.

„Iz tog razloga, kao neko izrazito zainteresovan da se dođe do pune istine, stavljam se na raspolaganje državnim organima i spreman sam da odgovorim na svako pitanje i budem poligrafski testiran kako bih dokazao istinitost svojih tvrdnji“, navodi se u pisanoj izjavi Stefanovića.