Spotovi najvećih regionalnih zvezda današnjice od sada za SBB korisnike uz TIDAL

  0

  SBB korisnici od sada mogu da uživaju u preko 200 video spotova produkcijske kuće Bassivity Digital na jednom mestu uz muzičku striming platformu TIDAL.

  Sara Jo, Senidah, Coby, Fox, Zoi, 2Bona, Bojana Vunturišević, VIP i preko 350.000 video spotova najtraženijih domaćih i stranih izvođača u najboljoj video rezoluciji uz HiFi kvalitet zvuka, sada su dostupni bilo kada i bilo gde na vašem mobilnom telefonu, tabletu, računaru ili televizoru, kao i preko 80 miliona pesama svih žanrova”,  poručuju iz SBB kompanije.

  Video spotovi najtraženijih regionalnih zvezda sa milionskim pregledima raspoređeni su u pet playlista – Bassivity Gas, Bassivity New Balkan Pop, Bassivity Girl Power Videos, Bassivity Essentials i Bassivity Street. Ova produkcijska kuća je i prvi izdavač sa ovih prostora sa svojim kompletnim video katalogom na TIDAL-u.

  Pored hiljade pažljivo odabranih muzičkih plejlista koje su kreirali najpoznatiji svetski autori, ekskluzivnih video sadržaja, muzičkih spotova, nastupa uživo muzičkih zvezda, intervja, podkasta, druženja sa izvođačima, TIDAL sada nudi i opciju prikazivanja tekstova omiljenih pesama, kao i My Daily Discovery miks koji svaki dan, na osnovu navika korisnika, preporučuje pesme omiljenih izvođača.

  TIDAL Premium je sastavni deo SBB EON Premium paketasa televizijom i internetom, kao i televizijom, internetom i telefonijom.

  TIDAL paketi dostupni su i za sve ostale SBB korisnike putem MojSBB portala, već od 450 dinara mesečno.