Spoj mode i tehnologije za očuvanje Ade Bojane

  0
  Foto: Fashion Sunset

  Fashion Sunset, događaj koji je imao cilj da kroz spoj mode, muzike i tehnologije podigne svest o problemima erozije i nestanka jedne od najlepših plaža Evrope nedavno je održan na Adi Bojani. Na modnoj reviji, svoje kolekcije leto/jesen predstavili su neki od najznačajnijih regionalnih i svetskih dizajnera, a tom prilikom globalni tehnološki gigant Xiaomi predstavio je svoj novi model iz najnovije flagship serije – Xiaomi 12 Lite.

  Organizatorka ovog događaja, Helen Babić izjavila je da je cilj revije podizanje svesti o tome koliko je Ada Bojana ugrožena erozijom, kao i sa kakvim ozbiljnim ekološkim problemima se susreće.

  Foto: Fashion Sunset

  Kako bi ostvarili taj cilj, kao i prikupili sredstva za sanaciju posledica, udružili su se i sa kompanijom Xiaomi. Tom prilikom na defileu kolekcija brendova Mabi Swimwear, Disciplina, Wish Jewelery, L’amour, Amorena, Dharma, Azurelle, Joan, Mia Kostov, Kiwi Belgrade, Pivoine Aristocrate, Mizzu Couture, Bo Fashion House, Dia Swimwear, Monize, LT Imperiet i Ringz Thing modeli su prikazali najnoviji model ove kompanije, Xiaomi 12 Lite.

  Foto: Fashion Sunset

  Ovaj uređaj koji dolazi u Lite Green, Lite Pink i Black bojama je idealan spoj inovacija i dizajna koji se uklapa u svaku odevnu kombinaciju kao što su i modeli prikazali tokom predstavljanja kolekcija.

  Inače, ovaj telefon se izdvaja i po trostrukoj kameri – glavna kamera od 108 MP, ultraširokougaonu kameru od 8 MP i makro kamera od 2 MP koja snima slike visoke definicije sa detaljima iz bilo kog ugla u šta su se i posetioci mogli da se uvere tokom događaja.

  Foto: Fashion Sunset

  Pored toga, Xiaomi 12 Lite dolazi sa serijom impresivnih funkcija za obradu slika kako biste obogatili vaše objave i video zapise na društvenim medijima, uključujući Magic cutout—profesionalni uređivač koji automatski identifikuje i ističe ljude, mačke i pse za uređivanje slika, režim Vlog sa 19 šablona za kreiranje vlogova u različitim stilovima u trenu, i druge uzbudljive funkcije kao što su AI bioskop jednim klikom i niz kinematografskih filtera koji se lako koriste.

  Ovaj model telefona dostupan je u Xiaomi store po ceni od 56.999 dinara.