Novi naslovi stižu zahvaljujući novom ugovoru sa kompanijom
Paramount Worldwide TV Licensing & Distribution

Nedavno potpisan ugovor afilijacije SPI/FilmBoxa Kino Polska TV S.A. sa kompanijom Paramount će oduševiti filmofile u centralnoj i istočnoj Evropi. SPI/FilmBox nastavlja da ulaže i širi svoje prisustvo na tržištima centralne i istočne Evrope kroz potpuno nov ugovor sa kompanijom Paramount Worldwide Television Licensing & Distribution. Zahvaljujući novom sporazumu, pretplatnici na SPI/FilmBox u centralnoj i istočnoj Evropi će imati pristup holivudskim hitovima i filmovima koje kritičari hvale.

„Drago mi je što mogu da objavim da su Kino Polska TV S.A. i Paramount potpisali ugovor koji će oduševiti pretplatnike na FilmBox kanale svih uzrasta u centralnoj i istočnoj Evropi”, izjavila je Magdalena Blasijak, direktor akvizicija u kompaniji SPI International. „Kao Kuća dobrih filmova, trudimo se da svojim pretplatnicima ponudimo neograničene sadržaje visokog kvaliteta. Ovaj izbor čuvenih filmova iz Paramounta je još jedan korak ka ispunjenju tog obećanja”, dodala je ona.

Desetine poznatih filmova i bioskopskih hitova će obogatiti ponudu Filmboxa od septembra, a među njima su: Nemoguća misija – otpadnička nacija, Oskarovca Kristofera Mekverija sa legendanim Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, Saveznici Džeka Ričera sa Bred Pitom, Viski Tango Fokstro i Star Trek- Izvan Granica, režisera Džastina Lina. Ovi i mnogi drugi filmovi će biti dostupni i u redovnom emitovanju i putem usluge video na zahtev.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.