Specijalno izdanje Njujork tajmsa na srpskom posvećeno koronavirusu: Poklon uz novi Nedeljnik

2

Uz uskršnji broj Nedeljnika koji na kioske dolazi u četvrtak 16. aprila, čitaoci će na poklon dobiti novi broj Njujork tajmsa na srpskom jeziku.

Ovog puta urednici Njujork tajmsa na srpskom iz Beograda i Njujorka pripremili su za čitaoce specijalno izdanje posvećeno pandemiji koronavirusa.

Kroz tekstove reportera Njujorka tajmsa iz svih karejva sveta možete se upoznati sa svim aspektima borbe protiv koronavirusa koja se odvija u svakom delu planete.

Podsetimo, Njujork tajms na srpskom koji izdaje Nedeljnik na globalnom nivou je prvi mesečnik jednih od najpoznatijih svetskih novina.

U specijalnom izdanju Njujork tajmsa na srpskom čitajte:

Zašto Kina nije odmah uključila alarm / Vernici traže bilo kakav znak u ovoj krizi / Nevidljiva struja strave koja se širi svetom / Tiho proleće nam nešto govori / Jedno pitanje u zemljama u razvoju: Kako ovo preživeti? / Serije su pokušale da nas upozore, a mi nismo slušali / Problem sa žetvom: Evropa je zatvorena i za sezonske radnike / Brze sahrane za bolne smrti / COVID-19, pitanje imuniteta i krvna plazma / Romantične veze na karantinskom ispitu / Autokratama virus može dobro da dođe, ali samo u prvom periodu / Kad nemaš simptome, a prenosiš virus / U pandemiji, Silicijumska dolina ima prednost. A tako će ostati i posle / Društveno distanciranje udara u same temelje naših gradova / Virosfera je nezamislivo velika / Test krvi će možda određivati ko se vraća na posao / Potrebna nam je čitava i bolna istina

Njujork tajms se na poklon dobija i u elektronskoj formi uz kupovinu PDF izdanja Nedeljnika koji je dostupan na Nstore.rs

2 KOMENTARA

Comments are closed.