Specijalna muzika u zapletima tajnih službi

  1

  Ovih dana objavljen je soundtrack druge sezone „Državnog službenika“, pa će svi ljubitelji kvalitetne muzike moći da uživaju u 33 minuta najboljih muzičkih tema iz nastavka ove popularne serije koja se emituje na kanalu Superstar. Reakcije publike na novu sezonu su više nego pozitivne, a pored fantastične režije, inteligentnog scenarija i vrhunske glumačke postave, serija u produkciji Telekoma Srbija i Filma Danas, svoj uspeh zasigurno duguje i modernoj i autentičnoj muzici koju su komponovali Aleksandra Kovač i Roman Goršek.

  „Kombinujući rok i bluz gitare sa elektronikom, pulsirajućim ritmovima i uznemirujućim vokalima, želeli smo da muzikom u seriji dodatno podignemo tenziju i uvedemo gledaoce kroz zamršenu mrežu likova i događaja“, izjavio je Roman o svom i Aleksandrinom radu na muzici u seriji.

  Soundtrack se može pronaći na njihovom zvaničnom YouTube kanalu „RA Produkcija“, a zanimljivo je to što su Aleksandra i Roman komponovali i postavljali muziku specijalno za svaku epizodu, prateći zaplete i emocionalne odnose likova, pristupajući svakoj epizodi kao malom filmu. Ovaj jedinstven filmski pristup karakterističan je za ovo dvoje kompozitora koji svojom muzikom postavljaju nove standarde u domaćoj filmskoj i TV produkciji.

  Preostala su još dva vikenda za uživanje u dramatičnim muzičkim podlogama još dramatičnije priče koja polako ulazi u finale. Pred nama su poslednje četiri epizode „Državnog službenika“ u kojima će se mnogo toga razrešiti naredne dve subote i nedelje, od 21 čas, premijerno na Superstaru, a u neočekivanom raspletu sezone mnoge teške istine će izaći na videlo.

  1 KOMENTAR

  1. Bas me cudilo da niko nije primetio koliko je muzika dobra jos u prosloj sezoni. Cak mislim da je jedina muzika kod nas koja je na nivou inostranih serija.

  Comments are closed.