Španska policija uhapsila je Stefana Milojevića, sina nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića i bratanca bivšeg trenera Crvene zvezde Vladana, u akciji borbe protiv trgovine drogom i organizovanog kriminala.

Policija je izvršila 18 pretresa u Palma de Majorki, Taragoni, Valensiji i Barseloni, a posebno su na udaru bili dileri drogom i svi koji kontrolišu noćni život i bordele na ovim atraktivnim destinacijama. Uhapšeno je najmanje osam osoba, povezanih sa bandom “United Tribuns Nomads Spain”.

Kako prenose mediji, na čelu uhapšene grupe je Stefan Milojević. čiji je otac igrao za majorku u sezoni 1991/92. Goran se i posle igračke penzije nastanio tamo, postao je trener u Atletiko Baleares, pa je i sin veći deo života proveo u Španiji.

Španski mediji prenose i da je grupa koju je Milojević navodno predvodio zajedno sa Majorkinim ultrasima kontrolisala tržište narkotika, dok su u sukobima sa protivničkim grupama bili ekstremno nasilni.

„Lider i predsednik bajkerskog kluba je prethodno bio pod istragom zbog marihuane. Na svojim društvenim mrežama, Stefan Milojević je pokazivao interesovanje za borilačke veštine, sve druge članove organizacije zvao je braćom. Grupa je izabrala pre dve godine Majorku kao lokaciju za razvoj, posle čega je širila aktivnost na Madrid, Barselonu, Đironu, Taragonu i Tenerife“, navode španski portali.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.