Spajdermen: Put bez povratka u bioskopima od 16. decembra

0

Tom Holand. Zendaja, Benedikt Kamberbač otvaraju vrata multiverzuma

Predstojeći superherojski spektakl Spajdermen: Put bez povratka (Spider-Man: No Way Home) u bioskope širom zemlje stiže 16. decembra! Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holand pojaviće se po treći put na velikom platnu kao čovek-pauk. Fanove očekuje dugo najavljivano otvaranje Marvelovog multiverzuma, a sa tim i povratak mnogih poznatih likova. 

Oni koji prate Marvelov svet znaju da je na kraju prethodnog filma celom svetu otkriveno da je Piter Parker Spajdermen, a on sada uz pomoć Doktora Strejndža pokušava da natera ljude da to zaborave kako njegova porodica i prijatelji ne bi bili u opasnosti. Međutim, oni greškom otvaraju multiverzum iz koga dolaze mnogi negativci koje znamo ih prethodnih verzija filmova o Spajdermenu. 

Pored Toma Holanda, svoje uloge iz prva dva dela repriziraju Zendaja, Džejkob Batalon, Džon Favro, Toni Revolori i Marisa Tomei, dok je tu i Benedikt Kamberbač kao Doktor Strejndž. Za režiju je zadužen Džon Vats, a film Spajdermen: Put bez povratka stiže u bioskope 16. decembra.

Najbolji Spajdermen do sada se ne propušta – nabavite vaše ulaznice na vreme!